rhinesss isimli üyenin son içerikleri

1. R

Sistem Kasa Tavsiyesi

Hocam Gigabyte b850m force wifi6e Aorus x870 elite wifi ice Modellerine bakıyorum şuan 1791640233 Sizin attığın x870 de iyiymiş hocam vrm 8+2+2 mi
  2. R

Sistem Kasa Tavsiyesi

Aldım bugün 9800x3d hocam
  3. R

Sistem Kasa Tavsiyesi

650 yetecek mi 9800x3d ve 5070 için
  4. R

Sistem Kasa Tavsiyesi

Hocam ram ssd ve kasa hariç sistem hazır şuan anakartı da farklı alacağım galiba 1791638112 Kasa montech xr alacağım 850 psu lu olan 1 tb ssd Şuan anakart arıyorum ne alsam diye
  5. R

Sistem Kasa Tavsiyesi

Gigabyte X870 aorus elite wifi7 ice almayı düşünüyorum kart olarak iyi mi sizce
  6. R

Sistem Kasa Tavsiyesi

Tamam hocam sakin ol bu psu kasa işinden hiç anlamıyorum 😂😂 1791623698 Anakart ne önerirsiniz hocam msi gaming plus b850 falan iyi midir
  7. R

Sistem Kasa Tavsiyesi

Bana da forumdan birisi önerdi güzel duruyor psu yeterli midir acaba gold değil sorun olur mu
  8. R

Sistem Kasa Tavsiyesi

İade ederim de konuştum aslında incehesapla ama paraf kartla aldığım için parafpuandan olacağım galiba iptal etmem durumunda
  9. R

Sistem Kasa Tavsiyesi

Anakart çok mu kötü idare etmez mi 9800x3d ile kullanımda
  10. R

Sistem Kasa Tavsiyesi

Psu yu almadım hocam kasanın içinde gelen bir ürün almak istiyorum ekstra almak istemiyorum 1791622726 Dün gece sepeti tamamlamaya çalışırken gözüme o çarptı ekledim 9800x3d yi az önce aldım hocam
  11. R

Sistem Kasa Tavsiyesi

Yeni bir sistem toplamaya çalışıyorum İşlemci olarak 9800x3d düşünüyorum Anakart Asus prime b840m-k aldım(indirimde olduğu için) Ekran kartı 5070 360 mm sıvı soğutma Bu sistem için nasıl bir kasa tercih etmem gerekir sorun yaratmayacak montech xr düşünüyorum almayı mantıklı mı
  12. R

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

Bir yerden başlamak lazım hocam emsali asusa göre fiyatı çok iyi duruyor şuan😂
  13. R

Oled monitör alınır mı sizce iyi fiyata düşerse
  14. R

Yani şuan 29.999 zaten şu halde bile normal gibi
  15. R

Lexar ram indirimi iyi olursa alınır mı sizce
Geri