İşlemci 80 90 kanka ekran kartı değil :D
1621184438
Kanka sanırsam işlemci için demişsin pardon ben ekran kartı için dedin sandım şimdi şöyle bir şey var sıvı soğutma alacağım ama işlemcide bir problem var mı onu anlamaya çalışıyorum normalde stok fanla bu kadar ısınmaması gerekiyor mantıken...
Bilgisayardsn sinek vızırtısı gibi bir ses geliyordu fanlardandır diye düşündüm kasadaki ama bu gün temperli camı açıp bakınca ekran kartından geliyormuş işin değişik tarafı oyuna girmemişken gelmiyor o ses yahutta unity isimli bir oyun yapma programinda ekranda rastgele bir yere bastığımda...
Bir kaç gün denememin sonucunda sanırsam chromede sıkıntı vardı opera kullandım hiç açmadım Chrome (zaten bir iki gün önce de Windows update geldi) şu an dönmüyor yardımlarınız için teşekkür ederim
Sistem ryzen 5 5600x işlemci Asus dual rx6700xt ekran kartı hyperx fury 16gb ram Kingston a2000 500gb ram Asus tuf b550m plus anakart Asus tuf 750w 80+ bronz 135 mm fanlı psu
Şimdi şöyle geçenlerde bir hazır sistem aldım bir kaç gün önce elime ulaştı ve bu gün donmaya başladı mesela Chrome de gezerken sayfa dönüyor çarpıya basarak kapatıyorum fakat aşağıda açık görünüyor sonrasında sağ altta ki üçgenden Steam vb uygulamaları kapatıyorum ama kapanmıyorlar en son da...