rhyllaN isimli üyenin son içerikleri

1. R

Cs2 oyun sırasında aniden pc kapandı

Merhaba , bugün cs oynarken ilk defa başıma böyle bir olay geldi. Sistem round başında otomatik reset attı. Açılışta hardware tester uyarısı aldım 2 kez . Webte araştırdım faceit ac ile alakalı bir konu gördüm, ama sorunun ne olduğunu anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
  2. R

Yardım 12400F’ten geçilecek işlemci önerisi

Amd tarafında bu durum daha yüksek sanırım. 7500F 32mb l3 önbelliği var. Geçirtceniz beni zorla 😁😁😁
  3. R

Benim sistem 5v5 maçlarda bile 300 görmüyor. Genelde 1600-220 arası. 1744468330 Hocam soket değişimi olmucak. Intel tarafından devam ediceğim am5 geçmeden.
  4. R

Hocam mesele ddr5 sisteme benim ihtiyacım olmayacak. Arada oturup cs, lol , bf1 oynuyorum bunun için komple am5e geçmek gereksiz olur düşüncesindeyim. Zaten haftalarca oturmadığım oluyor. 1744468233 12400F cs2 de fps düşük kalıyor . Faceit maçlarında 5v5 arenada fps 140 ları görüyor. Ekran...
  5. R

Düşüneceğim hocam. Ekstra bu kadar masrafa gireyim mi bilemedim.
  6. R

Hocam şimdilik fps açısından upgrade olması yeterli benim için bu sebep ile uyguna kapatmak istiyorum durumu. Ek olarak b650 tam hangi marka model ? Nette araştırınca bir sürü çıkıyor :)
  7. R

Ekran kartına yük bineceğinden yükselir diyenler oldu konuda. Kafam karıştı hangisi doğru ?
  8. R

Hocam bütçe meselesi değilde , iş, güç çocuk derken zaman yok pek açıkçası. Haftada 2 gün belirli saatler için değmez .
  9. R

Sizede aynı soruyu sormak isterim. Sistemim ile monitörü 2k yapsam cs2de fpsim artar mı ?
  10. R

Teşekkür ederim öneriniz için, fakat ddr5 için uzun vadede kullanımım söz konusu değil. İşten güçten arta kalan zamanda takılmak için oturuyorum. Sadece güzel fps değerleri ile oynamak istiyorum. Bu sebeple monitör 2k geçsem fpsimde artış olur mu ?
  11. R

2k monitör alsam cs2 de fps değişir mi ?
  12. R

Hepinize iyi geceler , bu forumda ki ilk konum. Cs2 için işlemciyi güncellemek istiyorum. Fps 140 lara kadar düşüyor. 1080P de oynuyorum Rx6800 ile birlikte phantom sprit se argb hava soğutucu var. İşlemci fps konusunda tatmin etmiyor. 2k ekran alsam fps artar mı ? Yoksa işlemciyi mi...
Geri