Rhyseur isimli üyenin son içerikleri

1. Rhyseur

MSI Mech RX 5600XT mi Yoksa Rog 2060 mı

Merhabalar arkadaşlar kart alacağım yakın zamanda başlıkta belirttiğim bu 2 kart arasındayım. Gönlüm Nvidia'dan yana ama RX 5600xt alsam üzer mi beni
  2. Rhyseur

Asus DSL-AC750 Modem Resetleme Sorunu

Malesef tarayıcı da hiç bir işlem yapmıyor
  3. Rhyseur

Bu bir uygulama mı yoksa tarayıcıdan girdiğimiz arayüzden mi bahsediyorsunuz arayüze giremiyorum
  4. Rhyseur

Merhabalar arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi Asus DSL-AC750 Modem Aldım 1 ay önce modem ilk geldiğinde 2 hafta kadar sorunsuz kullandım sonra internetim gitti birden modemi manuel olarak kapattım. Tekrar açtığımda ne arayüze girebildim ne modemi resetleyebildim. DSL almıyor arayüze girmiyor...
  5. Rhyseur

Rog Strix B550f-Gaming (WiFi) Modeli için nasıl bir psu almalıyım

Tavisyenizi dikkate alacağım teşekkür ederim
  6. Rhyseur

Anladığım kadarıyla 650w 80+ 4+4 pin bir psu alsam sorun yaşamam değil mi
  7. Rhyseur

Overclock yapmayi düşünmüyorum zaten şuan için çok güçlü bir ekran kartı da takamam 600 80 bronze işimi görür diye umuyorum
  8. Rhyseur

Ekran kartı henüz almadım idarelik R9 270 kullanacağım. 1608114163 Teşekkür ederim ama aşırı pahalı bunlar benim için
  9. Rhyseur

Merhablar arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Asus Rog Strix B550F-Gaming (Wifi) ve Ryzen 7 3700x işlemcim var. Power yok elimde yeni bir power almam gerekiyor ama pinler hakkında bilgim yok alacağım power nasıl olmalı lütfen öneride bulunur musunuz
Top Bottom