Bu bilgi kesin mi hocam, çünkü razerın hyperpolling ayrı satmasından gına geldi. 5k yine vereceğimi sanmıyorum ama dongle bu fiyata da ayrı ise kesinlikle...
Hocam tabii ki teknolojik ürünlerde maalesef şans faktörü yüksek ama seninki de epey kötü şansmış, 25w samsung adaptörü ben de kullandım hicbir sorun yoktu...
En azından hepsinde olmama ihtimali oldu hocam bu da güzel bir bilgi. Samsung telefonlarda pps 2.0 için konuşuyorsunuz değil mi? Hepsine olmadığına eminsek...
Ben henüz yeni aldım hocam, böyle bir durunla karşılaşmadım. Sizde ne kadar sürede oluştu? Bahsettiğiniz şey muhtemelen sıcaklıktan kaynaklı oluşmuştur...
Hocam bahsettiğiniz ürün de bu 2 çıkışlısı da var bende, bu çift çıkışlı olan ya hiç yapmıyor ya da yok denecek kadar az cızırtı yapıyor ihtiyacı olanlara...
Bunun tek çıkışlı, yanında örgü kabloyla gelenini aldım birkac gün önce. 45W için adaptör cızırtı yapıyor, çift çıkışlısı da yapıyorsa bütçe artırılıp...
Double click yapmaya başladı, debounce time 7-8ms yaptım çoğunlukla geçti. İlk aldığımda slam click yapmıyordu. Geçen double click fark edince onu da...
Hocam kağıt üstü veriden kasıt saf performanssa olabilir. Ancak saf performans skoru tek başına performans için dâhi yeterli bir ölçüm değil. Thermal...
Exynos olarak S23FE kullandım, çok iyi değildi ancak genel olarak exynos işlemcilere fazla yükleniliyor. Ben de exynosa mesafeliydim, kullandım, şimdi yine...
Steam bakiyesi uğraştırır. Direkt alıcı bulmaya çalışabilirsin, hakim değilim ancak muhtemelen discord ve facebook üzeri bununla ilgili gruplar vs vardır...
Hocam benim imza daha piyasada 4000 serisi yokken 404 hatasına ufak bir gönderme olarak yazılmıştı... Zaman geçiyor :)
Hocam cihazı şahsen kullanmadım, şu...
S22 serisi pil ve termal açısından falsolu bir seri S23U veya illa ultra istemiyorsan düz s23 veya plus bakmanı tavsiye ederim. S22U için ısrarcıysan...