94 kere şarj etmişsin, günde 1 kere şarja taksan normal.
1759700593
accu battery hatalı ölçmesinin sebebi sensörlere tam erişimi olmaması, fakat burada...
İlk 3 ayda %5 kayıp normal mi bilmiyorum ama bu loglarda nasıl sağlık hesapladığı önemli. Örneğin ben ilk aylarda accu batteryde ölçüm aldığımda %103...
Hocam sizin için değil ama fiyat beğenilmiş, siyah isteyen varsa var şu an, sepette var ama almayı denemedim çok sevdiğm bir fare olsa da şu an ihtiyacım yok.
Hocam bunun bi de pro versiyonu çıkmış. Kayda değer bir fark var mı? Tv box almayı düşünüyorum ama mi stick 1080p gerçekten illallah ettirdi. Tamam bi apple...
Hocam monitör işinde hemen her marka aynı panelleri alıp bi arka kapak vs çakıp satıyor. Birçok kullanıcı bunu anlamıyor, markaya değil modele bakmak lazım...
İki seçenek arasında Warp markasını bilmesem de 23,8" olduğu için daha cazip. Ana monitör de 24 se yatay modda yan yana kullanılabilir, 165hz de iş yapar...
Hocam bu önyargıyı geçmenizi öneririm. Özel olarak bir fiyat avantajıyla gelmedikçe intel tercih edilmez. Söylediğiniz çok eskide kaldı. Ekran kartı konusu...
Hocam hâlâ video konusunda apple önde diye düşünüyorum ancak kamera genelinde sandığınız şekilde bir apple dominasyonu kalmadı. Samsung/Apple/Google üçlüsü...
Hocam iphone video tarafında daha stabil bir şekilde güzel sonuç verebilir ancak 4k@60fps video çekecem demişsin, videoları usb ile aktaracaksan iphone 16...