Benzer şekilde onun için ssd yükseltmesi ile almıştım, o konuda haklısın hocam.
7500f kullanıyorum ama genelde oyunlarda fps limitlediğim için kolay kolay %100 kullanıma çıkacağını da sanmıyorum ama ilerde işlemci güncellemek (bi x3d niyetim var cs2 de %1ler için ama çok sonra) için önemli bir...
Hocam konuyu çok dağıtmadan kısa bir şey sormak istiyorum. Benim sistem çok benzer, anakart da MSI A620 serisinden. Anakartı ilerde güncellemeyi düşünüyorum, daha ziyade estetik amaçlı. Colorful B650M beyaz var aklımda, ek pci e slotuna da belki mümkünse bi usb hub falan takarım diye düşündüm...
Aynı ramden 16x2 kullanıyorum, benimkiler kit değil 5200mhz de sorunsuz çalıştırıyorum. Farklı expo profilleri olması lazım biosta. Biri 5600 diğeri 6000mhz yanlış hatırlamıyorsam. 5600 ü denedin mi? XMP intel işlemciler için, expo profillerini dene.
Kartınız en azından 4-5 sene daha iyi gider. 6000 serisi 2027 den önce çıkmaz. 27 de çıkması düşük ihtimal. 27 de çıksa 7000 serisi 2030 dan önce gelmez. Bunlar çok iyimser tahminler. Çıta 2030 a kadar falan 5000-6000 serisi olacak. Sizin kart da 6000 serisinde aman aman bir sıçrama olmadığı...
İsteyen buyursun tercih etsin ama şahsen tavsiye etmem. 22-23k ya bir monitör alacağım: hdmi ve dp portları birer tane olacak, heat-pipe olmayacak vs can sıkan olaylar. Ayrıca üst modellerde de yok sanki ama artık her monitörün idare edecek ufak 2x2w hoparlörü olmalı en azından, yoksa uğraş ki...
Bedava hileyle dozunu kaçıranlar yiyebiliyor bazen. Muhtemelen tecrübesiz bir kardeşimiz, yeni hesaplarda bu işin ustası olup maçlarımızın tadını kaçırmaya devam edecektir.
Hocam kusura bakma ama inan bu sorunu yaşadığımı bile hatırlamıyorum, yanlış yönlendirmek istemem. Konuda yardımcı olan arkadaşları etiketleyip yeni bir konuda daha iyi ilerlersiniz. Geçmis olsun.
760tl uygun fiyat, pro için ancak piyasada 1k civarına daha güncel sensör ve mcu lu kablosuz seçenekler vardir diye tahmin ediyorum. İlla raze/logitech falan olacaksa alınabilir.
Sunucu arayıcı çalışmıyor ama konsoldan bağlanabilirsin. Bi 4-5 ay önce baktığımda tr de sadece 1 tane aktif sunucu vardı. O da iyi hoş ama ya boş ya kalabalık oluyor, çok tadı çıkmıyor. Arkadaş varsa bi sunucu açıp 5v5 patlayabilirsin tavsiyem.
Redditte listelemeden kaldırıldı diyenler var, bende arama kısmına tıkladığım gibi geldi. Kütüphaneye ekledim, indiriyorum. Cs2 üzerinden başlatma secenekleriyle uğraşmak keyifsizdi.
Apple ve Samsung bakabilirsin.
İkisinin kayda değer 2-3 farkı var zaten, aynı işi yapıyorlar.
Samsung kalem ucu yumuşak, appleda sert.
Samsung notes hemen her işini çözen bir şey, işini çözmeyen şeyleri de rahatlıkla bulursun. Ipad alıp not uygulaması vs vs debelenen çok arkadaşım oldu.
Onun...