Selam hocam. Ti değil düz 5070 kullanıcısıyım, sıcaklıklar evlere şenlik. Hotspotlarım 107 yi geçiyor, thermal throttle olabiliyor bazı oyunlarda ama hiç ekran gitmesi yaşamadım. Sorunun sıcaklıktan başka bir şey olması daha olası geliyor bana.
Hocam çok güzel açıklamışsın müsadenle ben de kabaca 1 2 şey ekleyeyim.
Windows, ram dolduğunda sanal bellek olarak depolama birimini kullanır. Genelde ssd varsa hdd yi pas geçer ama bunu ayarlardan kontrol etmekte fayda var. Sanal bellek her türlü performans düşürür ama hdd den se ssd daha az...
Lift Off Distance : kaldırma mesafesi
Meali: fare yerden 1mm kalktığında mı sensör veri okumayı kessin 2mm kalktığında mı?
İdeal olarak lodun düşük olmasını isteriz, önce 1mm ayarla. Eğer 1mm ayarladığında fareyi mousepadden kaldırıp tekrar konumlandırırken crossun istemediğin şekilde kayıyorsa...
Teşekkür ederim hocam. Yazılımlık pek bi işim yok: ışıklandırmayı sabit renk ayarlıyorum, macro kullanmıyorum, hz farkı da olmadığı sürece çoğunlukla kablolu takılırım zaten göstergesi isabetli olsa güzel olurmuş ancak şahsen beni bozmaz. Teşekkürler.
Hocalarım öneri için teşekkür ederim, aktivasyon ayarlanması çok güzel bir artı ama bahsi geçen modelde hem ses tekerleği yok, hem enter küçük, hem fiyat farkı var. Bunlar bir araya gelince benim için cazip bir model değil. Tekrardan teşekkürler.
Beyler elimde malum antik konudan bir mizar mz60 optik sarı switch %60 klavye var. Klavyenin içine pamuk serdim, elyaf koydum, backplate maske+elektrik bandı attım, switch lubeladım, stabilizörlü tuşlarla spacer attım. Yani kısaca kendimce çok emek verdim ama bazı şeyler can sıkıyor. Önce...
Rtx 2060 Asus dual evo: genellikle sorunsuzdu, g24f-2 monitorü mainlerken her driver update valoyu 4k çözünürlüğe çekiyordu. Monitör 1080p, ayarlarda 4k seceneği vardi, muhtemelen 4k bir modelle ortak devre vs kullanmışlardır. Onun dışında hatırladığım kadarı ile gayet güzel ve sorunsuzdu.
Rtx...