Ricciardo isimli üyenin son içerikleri

1. Ricciardo

Hwmonitor Artık RTX 5000 Serisi'nde Hotspotları Gösterebiliyor?

10dk heaven benchmark attım, logu Gemini inceledi ve anlık değil, baya 100 civarında takıldı arkadaş. Yarın müsait olunca bi undervolt denerim, çözmezse artık servis yolu tutulacak 1 senelik kart için sıkıntı durumlar. Yardımcı olduğun için teşekkür ederim hocam.
  2. Ricciardo

Anlık mı bilmiyorum hocam, hwinfo da log alınıyor ama monitörü bilmiyorum. Sadece uygulamayı açtım, oyuna aktım. Dune güncelde gpu ya yüklenen tek oyunum, onun dışında genelde cs oynuyorum 190fps limitli olarak. Genel zamanda çok bu sıcaklıkları gördüğünü sanmıyorum ama yarın uygun bir vakitte...
  3. Ricciardo

Beyler yaklaşık 1 saat yüksek ayarlarda, çözünürlük ölçeği %100, 2k çözünürlük, 120fps limitle Dune Awakening oynadım. Alttaki fotoda sadece sıcaklıklar, ekte tam ölçümler var. Sistem yaklaşık 1 yıllık, kart gainward phython III, en son 1-2 ay önce kasanın tozunu aldım, kasa 3 intake mesh. Bu...
  4. Ricciardo

Fp Samsung Telefon Önerir Misiniz

Bütçeyi 20 civarına zorlayıp ikinci el S23 bakmanı tavsiye ederim. Ekranın büyük olmasını sevenler var, ekran büyük değil. Onun dışında A serisi, poco falan yanında bence daha iyi bir tercih. Goodlock, expert raw vs artısı. Kötü yanı yazılım desteği bitmek üzere, güncel kalmasını istiyorsan can...
  5. Ricciardo

Samsung 24 Fe Tiktok'da Isınıyor ?

Aga saçma sapan bugların düzeltildiği, özelliklerin daha fazla olduğu bi insta apk da var mı bu uygulama delirtir adamı
  6. Ricciardo

🔥İndirim Aoc Q27g41zdf 27" 240hz 0.03ms OLED Monitör - İtopya 17.999tl - 6 Taksit 🔥

Tekrardan teşekkür ederim hocam, iyi akşamlar.
  7. Ricciardo

🔥İndirim Aoc Q27g41zdf 27" 240hz 0.03ms OLED Monitör - İtopya 17.999tl - 6 Taksit 🔥

Sağ ol hocam çok makbule geçti. Ayrıca bu bütçe civarında hoparlörlü oled var mı bildiğin? Hoparlörsüz monitör aşırı pişman etti, harici hoparlörle uğraşmaktan gına geldi. Saçma gelecek ama şu an bir monitör için en büyük kıstaslarımdan biri bu .d
  8. Ricciardo

Arkadaşlar konu vesilesi ile danışayım. Aktif olarak 2k 180hz ips kullanıyorum. Hem tepki süresini hem görüntü kalitesini iyileştirmek için kafamda bi kenarda oled var. Acele etmiyorum ama beklesem de çok üst düzey modellere bütçe ayıramam, aradaki farka bile sistemde toparlamak isteyeceğim...
  9. Ricciardo

Ram Satış-Alış ve Fiyat Tavsiyesi

Hocam şehir dışı ayağına hiç güvenmiyorum, şu ana kadar tüm alım satımlarımı mümkün mertebe şehir içi elden yaptım. Hem alıcının test etmesi hem benim parayı elden almam kafanın en rahat olduğu şekil yanlış anlamazsan. Hocam verileri diğer rami çıkarmadan önce txt olarak dışa aktarmıştım...
  10. Ricciardo

Hocam hızlı fiyattan 7 desek 14 liraya satarım. Peki şöyle ilandaki bir ürün mantıklı mıdır, aynı şehirde olduğum için elden almak mantıklı geliyor: https://shbd.io/s/vWQaEerb Veya marka/model başka bir önerin var mıdır sıfır veya 2. el açığım.
  11. Ricciardo

Hocam ram işinin inceliklerinden anlamıyorum ama dilim döndüğü kadar anlatayım. Ramler beraber çalışıyor, ilk aldığım zamanlarda cs de her 2 3 maçtan birinde oyun tak diye kapanıyordu. 5600 düştüm, yine ara sıra kapanıyordu. Sonra expo kapatıp 5200mhz e indim, aylardır hiçbir oyunum çökmeden...
  12. Ricciardo

Selam arkadaşlar, Elimde ayrı ayrı alınmış 2 adet Patriot Viper Venom 16GB DDR5 6000MHz CL30 ram var. İkisi de yaklaşık 1 senelik, aktif kullanıyorum. Ramlerden birini sistemle, diğerini bir ay kadar sonra aldım, malum bütçe sorunları. EXPO ile ikisini birlikte kullanamadığım için 5200mhz e...
  13. Ricciardo

Çözüldü✓ RTX 5070 mi Almalıyım RX 9070xt mi

Oyunumu açar performansıma bakarım dersen 9070xt güzel, biraz daha ek beklentin varsa (llm, nvidia özellikleri vs) 5070 de 9070xt den aşağı kalsa da üzmez ama 12gb ne kadar ileri götürecek bilemiyoruz. 5070 kullanıcısı olarak, özel işin yoksa amd değerlendir derim.
  14. Ricciardo

🔥İndirim Spigen 45w Usb-C Hızlı Şarj Aleti + Örgü Şarj Kablo Pps 2.0 Desteği 499₺

Uçmuş, en ucuz 1.2k görünüyor. Bilmeyen ve denk getiren varsa yapıştırsın, güzel cihaz.
  15. Ricciardo

RTX 5060 Tı 16gb mı Yoksa RTX 5070 12 GB mı Almalıyım?

Güncel fiyatları takip etmiyorum. Şahsen 5060ti 16gb yerine 5070 tercih ettim, saf gpu gücü öne koyuyor. Bütçen dahilindeyse 5070 daha iyi, bütçeyi zorluyorsa 5060ti da 5070 ten çok uzak bir kart değil, alıp keyfine bakarsın.
Geri