Merhaba klas game ye 2 kere bakiye yüklemeye çalıştım ama 2 sinde de olmadı nays dan yüklemeye çalışıyorum kart bilgileri falan istemiyor çok saçma bir sistem bilen yardımcı olabilir mi?
Herkese selam until dawn indirdim ama oyun gamepad görmüyor hiç tepki bile vermiyor oyun orijinal değil korsan onunla mi alkali acaba Steam a kütüphane dışı oyun da ekledim ama yine aynı hiç yokmuş gibi davranıyor oyun daha öncede bir kaç korsan indirdim onlarda hiç bir sorun olmamıştı
Herkese selam until dawn indirdim ama oyun gamepad görmüyor hiç tepki bile vermiyor oyun orijinal değil korsan onunla mi alkali acaba Steam a kütüphane dışı oyun da ekledim ama yine aynı hiç yokmuş gibi davranıyor oyun daha öncede bir kaç korsan indirdim onlarda hiç bir sorun olmamıştı
Oyunu 8 saat falan oynadım yarı oldu ama dünden beri şu hatayı alıyorum açılmıyor oyun herhangi bir tuşa basın diyor basınca oyun donuyor dosyaları da doğruladım hala aynı sorun
fc 25 in bazı modları var oyun içinde ücretsiz tamamen, oyunu indirdim 50 gb ama açılmıyor bu şekilde hatalar alıyorum deneyimleyen var mı bu hata nasıl çözülür bir yolu var mı?