ridawkins isimli üyenin son içerikleri

1. R

❌İndirim Bitti! Moza Racing R5 25.999 TL

tr için güzel fiyat ama yurtdışı r9 parasına satılmasıda cabası
  2. R

OMÜ ingilizce iktisat okunur mu?

yani hocam ortamı gerçekten iyi değil ha bunu umarsamayıp ben dersime odaklanırım yüksek ortalama yapıp aradan sıyrılırım derseniz sorun yok samsun öğrenciler için güzel bir şehir. İü işletmenin siyaset bilimleri fakültesinde olan arkadaşım var devamsızlığın sorun edilmediğini çan sisteminden...
  3. R

OMÜ ingilizce iktisat okunur mu?

yurtdışına gitmeden önce omüde isteğe bağlı hazırlık eğitimi aldım iktisatçılarla aynı sınıftaydık çoğu vasıfsız boş beleş tiplerdi ordan kalan 2-3 arkadaşımda iktisat fakültesinden genel olarak hiç memnun değildi. İktisat veya işletme okuyacaksan en kötü marmara bilemedin gebze teknik veya...
  4. R

.

ve daha komiği kolu bilgisayara bağladığımda önceki kullanıcının profili çıktı ışıkları yanmıyor sıfırlamamışlar bile kolu
  5. R

.

foruma girmekten vazgeçtim şikayetimi
  6. R

🔥İndirim SAMSUNG Galaxy Buds 3 Pro Beyaz 4389TL

Kupon nasıl alınıyor
  7. R

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

gulikit kk3 max almak istiyorum parolapara olunca taksit imkanım oluyor mu
  8. R

Mediamarkt Trendyol İndirimler (Bir çok ürün)

almayın iade değişim süreçlerinde depodan gönderilen ürünlerde süreci sürekli uzatıp mağdur ediyorlar mediamarkt pişmanlıktır
  9. R

🔥İndirim Manba one wireless resmi olarak Türkiye'de 🔥🔥

elimde dualshock 3ün çok nadir bulunan hall effectli versiyonu var mesela yıllar önce bunu koyan sony edge modeline neden koymuyor? çünkü mükemmel değiller
  10. R

hall effect anti drift özelliği dışında pek bir avantajı yok. Çok kaliteli sensörler kullanmıyorlar gecikme değerleri ve hassasiyet değerleri hall-effect olmayan pro kontrolcüler kadar iyi değil. yoksa sony ve xbox ***** değil pro kontrolcüye daha ucuza mâl edebileceği manyetik sensörleri...
  11. R

ha bu arada dualsense ve xbox çöpünden çok daha iyidir bir şey demiyorum
  12. R

hall effect olmasaydı alırdım pro seviyede halleffect güven vermiyor hassasiyet konusunda
  13. R

Öneri Yenilenmiş telefon alınır mı

tamir görmemiş 2.el daha güvenli. Tabii taksit vs istiyorsanız alternatifi yok bunun
  14. R

Radeon Pro W6600X MPX Modülü 4.398,00 tl AMAZON

Fba yaptım gönderen amazon yazıyor sadece onlarda satıcı yine private label oluyor
  15. R

I3 10105f kullanıyorum değiştirmek istiyorum ne alabilirim maksimum

10400f i 2.elde 2200-2300e çok rahat alır en azından 4 çekirdek 8 threadten kurtulur nefes alır sistem. 10400f ram frekansı yükselince coşan bir işlemci h510da 3200de çalışıyor. Gayet yeterli
Geri