riddikulus isimli üyenin son içerikleri

1. R

Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Bütçe sıkıntım yok. Oyun, müzik, discord vb. yani her şey için kullanmak için kulak içi kablosuz kulaklık lazım. Önerebilceğiniz marka/model var mı?
  2. R

RTX 4070 Super Sistemi Alınır mı?

Bu sistemi almayı düşünüyorum. Fiyatına göre iyi midir??
  3. R

RTX 4070 Super Sistem Önerisi

Bu kasayı almak istiyorum. Eksiği gidiği var mı bakar mısınız? Fiyatına göre değer mi. Alternatifleri varsa bakabilirim.
  4. R

Python souları için yardım

Bir arkadaşımın uzaktan eğitim sınavı içinmiş. Ben çok anlamıyorum python'dan. Rica etsem bi yardım eder misiniz?
  5. R

Çift monitör kasma sorunu

1. monitör Dell G2724D 165 Hz. 2. monitör Samsung G5 Odyssey 144 Hz. Her ikisi de 2K çözünürlükte. Oyun oynarken 2. ekranda YouTube'dan video açtığımda ya da PrimeVideo'dan film izlediğimde kasıyor bildiğiniz. Mouse ile 2. ekrana geçip tıkladığımda kasma sorunu gidiyor ama bu sefer de oyunu...
  6. R

SteelSeries Arctis 1 Wireless Alınır mı?

Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Ya da önerebileceğiniz daha iyi kulaklık var mı bu fiyat bandında.
  7. R

27' 2K Monitör Tavsiyesi

Bu 3 monitörden birini almak istiyorum ama kafam iyice karıştı. Tavsiyenize ihtiyacım var. Ya da sizin daha iyi dediğiniz monitör var mı? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BRL8QVFB/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR...
Geri