Şu fiyatlara bakınca yaptığım en iyi iş geçtiğimiz Kasım ayında 21K paraya ASUS Dual RX 7800 XT almak oldu. Aklımı seveyim be 😍
Amacım laf sokmak ya da...
Aradaki farkı araştırmadım ama WQHD monitörümde kullanıyorum. Direkt 4K ve HDR aktif oluyor cihazı açınca. IP tv dahil netflix, amazon canavar gibi Next...
7700XT tam bir 1440p 60 fps kartı. Fakat daha yüksek fps o kart ile alamazsınız maalesef. FSR + FG bir yere kadar taşır.
O işlemciye 7800XT ya da 6900XT...
Yahu yorum yazıyoruz altı üstü... Habire yok yorumunu düzelt, yok spam... Burada medeni bir şekilde firmaları da eleştirmeyeceksem ne anladık bu işten...
Bellek modüllerinde bir sorun olduğu görünüyor zaten. OCCT'nin testleri yanılmaz. Siz yine de memtest86'da tekrar bir test edin mutlaka. Ekran görüntüsü...
750W alsanız daha iyi olur. Çünkü AMD'nin tavsiye ettiği en az 700W. Anlık yüklenmeleri de göz önüne alacak oluırsak 750W almanız sizin yararınıza olacaktır.
Neden olsun yahu :D O teknolojiler kullanalım diye var. Misal ben 1440p çözünürlükte oyun oynuyorum ama FSR + FG açarak 2160p'de oynuyorum bazı oyunları...