İşte yerli inceleme kanalları ile yabancı inceleme kanalları arasındaki fark bu. Adamlar çok dürüst, çatır çutur giydiriyorlar. Bizimkiler hangi kart çıksa...
1050 ti ekran kartının artık hiç bir değeri kalmadı diyebiliriz. 2. el düşünüyorsanız RX 6600 ya da RTX 3060'dan aşağısına şu dakikadan sonra para verilmez...
Hocam neden 12400f alıyorsunuz ki? Yanlış anlamayın ama ekran kartınız kötü. 12100f bile fazla o ekran kartına. Bence fazla zorlamamanızı ve ekran kartınıza...
Bu testlerde sıkıntı gözükmüyor. Yani 600W bu sisteme fazlasıyla yeterli aslında. Peki markası nedir güç kaynağının? 80+ bronze özelliği vardır diye tahmin...
Başka bir internet tarayıcısında da aynı şeyler oluyor mu ? Bir de güç kaynağınız kaç watt ?
Oyunlarda hiç donma sorunu yaşamadığınızı söylemişsiniz zaten...
Hazır sistemler evet fiyat olarak uygun duruyorlar fakat anakart ve PSU hep en alt sınırdan oluyor. Ya da stok fan koyuyorlar işlemci 80C falan... En...
valla bende de senaryo sizle aynı aralığın sonunda 2.el temizinden 18k verip rx 7900 gre çektim sonra içimde ukte kalmıştı ''ulan 5000 serisi çıkacak''...
Çoğunluğumuz alamıyoruz diye sanki kimse almıyor gibi geliyor birçoğunuza,
Ülkenin kaymak tabakası için bu fiyatlar absürt değil, alt tabaka ve yok olan...
izlenimlere göre tarihin en fiyasko serisi 5000 serisi olur. fiyatlar tuzlu performanslar bir alt seriyle aynı.
ben bir hata yaptım 4000 serisi kartlarımı...