RiderYusuf isimli üyenin son içerikleri

1. RiderYusuf

Taşınırken ekran kartını sökmelimiyim

Yanıtlar için teşekkür ederim sökmeye karar verdim bu arada ekran kartım gtx 1650 super
  2. RiderYusuf

Taşınırken ekran kartını sökmelimiyim

Selamlar yakın zamanda taşınacağım. Yaklaşık 20km mesafe var trafik açıksa yarım saat 40dk anca sürüyor. Kasayı binek araçla yanımda götürmeyi düşünüyorum sizce ekran kartını sökmelimiyim?
  3. RiderYusuf

Ssd li bilgisayar 2 buçuk dk da açılıyor

Gereksiz programları devredışı biraktım fakat sonuç yine aynı. Değişse dahi max 20sn değişir. Pc 1 buçuk 2dk da bile açılsa yine çok değilmi? Bilgisayarın ağırlığından, yavaşlığından kaynaklı bir sorun yok bence. Bi yerde bir hata var bunun çözülmesi gerek çünkü 2 buçuk dk gerçekten normal...
  4. RiderYusuf

1629391366
  5. RiderYusuf

1 sene gibi bir zaman oldu, başlangıçta ağır bir program göremedim :( 1629390986 1629391045 Arka plan uygulamalarının tümü kapalı görünüyor
  6. RiderYusuf

Kontrol ettim ancak ssd ye kurulu 1629379345 Ssd de pek bir şey yok hdd de gta 5, forza 4 gibi oyinlar var ancak bunlardan kaynaklı olacağını sanmıyorum.ağır uygulama olsada En fazla 10sn uzun zamanda açılması lazım fiye tahmin ediyorum ama 2 2 bucuk dk gerçekten normal değil
  7. RiderYusuf

Kasam gerçekten çok uzun sürede açılıyor. (2 buçuk dk) Windows ssd ye kurulu nedeni ne olabilir? (Ssd marka model hyperx fury 3d 240gb) sistem özellikleri bu şekilde İŞLEMCİ Intel Core i3 10100F 3.6GHz 4.3 GHz 6MB LGA1200P ANAKART Biostar H410MHG 2933MHz DDR4 1200P mATX EKRAN KARTI Palit...
  8. RiderYusuf

Ekran kartı nın vidalama yerindeki metal yok

Tamamdır cok sağol
  9. RiderYusuf

Ekran kartı nın vidalama yerindeki metal yok

Herkese selamlar az önce aldığım pollux 3t-10 kasam geldi ekran kartını monte etmek için game garjın kendi videosunu izliyordum fakat benim kasamda herhangi bir metal parça çıkmadı bu parça olmadan montaj yapabilirmiyim ve olmaması normalmidir? ( Vidalar var ancak vidalanan metal parça yok)
  10. RiderYusuf

Ekran kartı takılan yerde koruma demiri yok

Herkese selamlar az önce aldığım pollux 3t-10 kasam geldi ekran kartını monte etmek için game garjın kendi videosunu izliyordum fakat benim kasamda herhangi bir metal parça çıkmadı bu parça olmadan montaj yapabilirmiyim ve olmaması normalmidir?
  11. RiderYusuf

Rampage rm-344 alınır mı??

Tamamdır teşekkür ederim
  12. RiderYusuf

Tamamdir teşekkürler 1605984666 Evet biraz kısıtlı muhtemelen bu monitörü tercih edeceğim 1605984932 bir şey sormak istiyorum pc de gtx 1650 super var sizce bu monitör özellikleri desteklermi
  13. RiderYusuf

Aynen şoka geldiğini gördüğümde geç olmuştu vatanda da aynı fiyat olunca sormak istedim
  14. RiderYusuf

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-23-8-rm-344-led-144hz-vga-2hdmi-dp-flat-pc-oyuncu-monitoru.html Bu fiyata bu özelliklerde başka monitör göremedim sizce almaya değermi bana özellikleri ve fiyatı uygun geldi
  15. RiderYusuf

Pollux 3T-10 sizce özelleştirmelerle alınır mı?

Tamamdır çok teşekkür ederim
Geri