Selamlar yakın zamanda taşınacağım. Yaklaşık 20km mesafe var trafik açıksa yarım saat 40dk anca sürüyor. Kasayı binek araçla yanımda götürmeyi düşünüyorum sizce ekran kartını sökmelimiyim?
Gereksiz programları devredışı biraktım fakat sonuç yine aynı. Değişse dahi max 20sn değişir. Pc 1 buçuk 2dk da bile açılsa yine çok değilmi? Bilgisayarın ağırlığından, yavaşlığından kaynaklı bir sorun yok bence. Bi yerde bir hata var bunun çözülmesi gerek çünkü 2 buçuk dk gerçekten normal...
Kontrol ettim ancak ssd ye kurulu
1629379345
Ssd de pek bir şey yok hdd de gta 5, forza 4 gibi oyinlar var ancak bunlardan kaynaklı olacağını sanmıyorum.ağır uygulama olsada En fazla 10sn uzun zamanda açılması lazım fiye tahmin ediyorum ama 2 2 bucuk dk gerçekten normal değil
Kasam gerçekten çok uzun sürede açılıyor. (2 buçuk dk) Windows ssd ye kurulu nedeni ne olabilir? (Ssd marka model hyperx fury 3d 240gb) sistem özellikleri bu şekilde
İŞLEMCİ Intel Core i3 10100F 3.6GHz 4.3 GHz 6MB LGA1200P
ANAKART Biostar H410MHG 2933MHz DDR4 1200P mATX
EKRAN KARTI Palit...
Herkese selamlar az önce aldığım pollux 3t-10 kasam geldi ekran kartını monte etmek için game garjın kendi videosunu izliyordum fakat benim kasamda herhangi bir metal parça çıkmadı bu parça olmadan montaj yapabilirmiyim ve olmaması normalmidir? ( Vidalar var ancak vidalanan metal parça yok)
Herkese selamlar az önce aldığım pollux 3t-10 kasam geldi ekran kartını monte etmek için game garjın kendi videosunu izliyordum fakat benim kasamda herhangi bir metal parça çıkmadı bu parça olmadan montaj yapabilirmiyim ve olmaması normalmidir?
Tamamdir teşekkürler
1605984666
Evet biraz kısıtlı muhtemelen bu monitörü tercih edeceğim
1605984932
bir şey sormak istiyorum pc de gtx 1650 super var sizce bu monitör özellikleri desteklermi
https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-23-8-rm-344-led-144hz-vga-2hdmi-dp-flat-pc-oyuncu-monitoru.html
Bu fiyata bu özelliklerde başka monitör göremedim sizce almaya değermi bana özellikleri ve fiyatı uygun geldi