ridvaneymenyildiz isimli üyenin son içerikleri

1. R

Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerisi 5-6k

Samsung a36 telefonum var. Şuanda aklımda anker soundcore liberty 5 ve samsung buds 3 fe var.
  2. R

5k Bütçeye Palm Grip Mouse Önerisi

wp hovam. amazondan aldım mouse'u iade edebilirim dediğim gibi. Öneriniz var mı?
  3. R

Hocam şuanda mouse'u iade edebilirim fakat çok önemli detaylar var. Yıllardır deathadder kullanıyorum. Elim artık tam oturuyor bu kalıba. deathadder v3 alınca da direkt elim girdi. Eğer deathadder kalıbına uygun bir öneriniz varsa bu mouseu iade edip onu alabilirim. Ama bu kalıpta mouse bildiğim...
  4. R

Asus Tuf A16 Alınır mı

RTX 4050 laptopda çoğu AAA oyun oynanmaz. En fazla low da 60-70 fps kovalarsınız. Bütçenizi söyleyin yardımcı olayım.
  5. R

Memory Management 0x1a Hatasi

pinlerine mi silgi sürtdünüz? Yoksa devrelere mi? Soğutma bloğu varsa çıkardınız mı?
  6. R

amazondan aldım. sevmezsem iade ederim
  7. R

Valla kablolu razer deathadder v3 aldım. Kablodan devam, alışkın olduğum kasa. Sadece daha iyisi.
  8. R

Sence razer de v3 pro mu yoksa atk z1 v2 mi?
  9. R

4 yıldır razer deatheadder essential kullanıyorum. Kablosuz ve daha yeni teknoloji kullanmak istiyorum. Yapay zekalara sorduğumda bana direkt önerdikleri razer deathadder v3 pro oluyor. 4 yıllık diye şüphe ile bakıyorum. Büyük elli palm grip birine hangi mouse'u önerirdiniz?
  10. R

Corshair İcue H100i Elite Lcd Aio 3299tl

Eywallah hocam. Sizi unutmazsam bilgilendirme yapacağım. Yada forumda inceleme konusu açarım.
  11. R

Corshair İcue H100i Elite Lcd Aio 3299tl

Lianli a4 h2o kasam için aldım. 1 mm ile sığacak sanırım. İndirim için teşekkürler. 1781294482 Hocam bu aio eski mi? Biraz bilginiz var mı? Bir kıyas yapabilir misiniz?
  12. R

Fazeon X27f120qp 5000 TL. Fiyatına Değer mi?

https://fazeon.com/x27f120qp/ Lg panel, pivot, hdr, 2k,120hz vesaire vesaire... 5000 tl ye nasıl oluyor anlamadım. Hepsiburada da herkes beğenmiş. Bir bit yeniği mi var?
Geri