ridvaneymenyildiz isimli üyenin son içerikleri

1. R

Yurt Dışın Alışveriş Tamamen Bitti mi?

Direkt sildim bu kapıyı. Kuzey kore olmuşuz haberim yok.
  2. R

Mini itx. Valizim yarısı kadar maks.
  3. R

Mecburiyetten. Türkiyede olmayan bir kasa modeli için soruyorum.
  4. R

Çok korkuttular beni sanırım. Amazonu, aliexpress i kafadan direkt silmiştim. Şimdi yapay zekaya danıştığımda o işin öyle olmadığını öğrendim. Büyük pazarleyleri gümrük müşaviri olayını halletmişler. Ekstra maliyet olursa da onlar karşılıyormuş. Sadece 30 dolar altı vergisiz olayı kalmış. Yani...
  5. R

Cooler Master SFX PSU Kabloları Nereden Bulunur?

Numara verir misiniz özelden?
  6. R

Cooler Master SFX PSU Kabloları Nereden Bulunur?

İnternette satan yok veya ben görmedim. 2. Elde de bulamadım. Şu firmanın deposunda kablo kesin vardır diyen varsa bekliyorum. Yada başka marka kablo takabilir miyim? Sfx olduğu için özel kabloları oluyormuş bunun.
  7. R

Yardım Ekran Kartsız Laptop Harici Ekran Kartı Takmak Mümkün Mü?

Win11'in çıkışında egpu olayının çok optimize edildiği vurgulanmıştı. Benim taktığım ekran kartı (b580) pci 4.0 x4 de tam performans verdiğini iddia ediyor. Thunderboltta evet kayıp oluyor. Oculink şart. İntel 10. Nesil ve sonrası laptop işlemcilerinde re-size bar destekliyormuş. Ama anakartta...
  8. R

Yardım Ekran Kartsız Laptop Harici Ekran Kartı Takmak Mümkün Mü?

SORULARIM TEKNİK SORULARDIR. MERAKLISI DEĞİLSENİZ VEYA UĞRAŞMAK İSTEMİYORSANIZ OKUMAYA UĞRAŞMAYIN. Yks ye az kaldı ama kesin olarak 5 ay sonra üniversiteye gideceğim. Gezinmek için laptop şart. Ofis işlerimi, depolamamı bu laptoptan göreceğim. Fakat ben oyun geliştirici de olmak istiyorum...
  9. R

Mini ITX Kasa Nasıl Bulunur?

Yurt dışında bibir türlü model var ama Türkiye'ye getirmiyorlar herhalde. 2. elde de bulamıyorum. Bulsam da 3 kat fiyat koyup satmaya çalışıyorlar. Nerede aramalıyım ITX kasaları?
Geri