Çok korkuttular beni sanırım. Amazonu, aliexpress i kafadan direkt silmiştim. Şimdi yapay zekaya danıştığımda o işin öyle olmadığını öğrendim. Büyük pazarleyleri gümrük müşaviri olayını halletmişler. Ekstra maliyet olursa da onlar karşılıyormuş. Sadece 30 dolar altı vergisiz olayı kalmış. Yani...
İnternette satan yok veya ben görmedim. 2. Elde de bulamadım. Şu firmanın deposunda kablo kesin vardır diyen varsa bekliyorum. Yada başka marka kablo takabilir miyim? Sfx olduğu için özel kabloları oluyormuş bunun.
Win11'in çıkışında egpu olayının çok optimize edildiği vurgulanmıştı. Benim taktığım ekran kartı (b580) pci 4.0 x4 de tam performans verdiğini iddia ediyor. Thunderboltta evet kayıp oluyor. Oculink şart. İntel 10. Nesil ve sonrası laptop işlemcilerinde re-size bar destekliyormuş. Ama anakartta...
SORULARIM TEKNİK SORULARDIR. MERAKLISI DEĞİLSENİZ VEYA UĞRAŞMAK İSTEMİYORSANIZ OKUMAYA UĞRAŞMAYIN.
Yks ye az kaldı ama kesin olarak 5 ay sonra üniversiteye gideceğim. Gezinmek için laptop şart. Ofis işlerimi, depolamamı bu laptoptan göreceğim.
Fakat ben oyun geliştirici de olmak istiyorum...
Yurt dışında bibir türlü model var ama Türkiye'ye getirmiyorlar herhalde. 2. elde de bulamıyorum. Bulsam da 3 kat fiyat koyup satmaya çalışıyorlar.
Nerede aramalıyım ITX kasaları?