ridvans7 isimli üyenin son içerikleri

1. R

25k bütçe kasa toplama tavsiye

Arkadaşlar ortalama 25k kadar bütçem var kasa almak istiyorum öneri yapar mısınız biraz araştırdım bu ikisi mantıklı geldi ne düşünüyorsunuz. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-efraim-gigabyte-geforce-rtx5060-eagle-oc-8gb-ryzen-5-5500-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-35895...
  2. R

3 bin tl klavye önerisi

Birazcık bakındım da şu modeller gözüme çarptı benim de [H3 id='Coverzone+AJAZZ+AK870+1300+tl+brown+switch']Coverzone AJAZZ AK870 1300 tl brown switch[/H3] [H3...
  3. R

3 bin tl klavye önerisi

Arkadaşlar klavye alacağım bütçem 3 bin tl ama 1000 tllik klavyeyle 3 binliğin arasında çok fark yoksa gerek yok o kadar para vermeme öneri yapar mısınız boyut 75 ve üstü olabilir numberik tuşların olmasına gerek yok fakat f1 f2 gibi tuşlar olsun
  4. R

kiloluyken kilo korumak mı definasyon mu ?

merhabalar spora yeni başladım 1 2 ay falan oldu. 185 boy 95 kiloyum aklımda hep diyet yapıp zayıflamak vardı fakat çevremdeki arkadaşlarıma bakınca hepsi kilo almaya çalışıyor. Kilo almanın kilo vermekten daha zor olduğunu düşünüyorum. Hazır yüksek kilodayken temiz beslenip güçlenme odaklı kas...
Geri