Merhabalar, arkadaşımın lenovo ideapad 330 (amd ekran kartlı olan) model bir laptop'ı var. Ama en basit eylemleri bile zor gerçekleştiriyor dosya gezgininde veya google'da bile donuyor, özellikle beklemeden arka arkaya basarsan. O Laptop'tan oyun performansı beklemiyorum zaten ama bahsettiğim...
Arkadaşım kulak içi Bluetooth kulaklık bakıyor bir kaç model arasında kalmış sizce en mantıklısı hangisi?
Jbl Wave 100 TWS
Jabra Elite 2 TWS
Jbl Tune 510BT
Huawei freebuds se
Önerdiğiniz başka model varsa yazabilirsiniz.
Akıllı saat almayı düşünüyorum şu an aklımda 3 model var. Xiaomi watch, Samsung galaxy active 2 ve huawei watch gt 2. Fiyat olarak xiaomi watch en ucuzu diğer ikisinin fiyatları aynı. Samsung'da wear os olduğu için mantıklı geldi ama diğer ikisine göre daha eski bir model ondan emin olamadım...
Aslında ekran kartlı sistem daha iyi olur ama malum dolar ve koronadan fiyatlar çok çıktı rx570 anca herhalde
1599569649
Bu sistem pahalı değil mi apu işlemci 8gb ram a320 anakart 240gb ssd için
Arkadaşım 3500TL bütçeyle monitörlü nasıl bir sistem alabilirim diye sordu. Bende hazır böyle bir forum varken buraya yazıyım dedim. Hazır sistem de olur arkadaşım bilgisayarlardan pek anlamıyor. Ben donanım arşivinin story'sine attığı asgari ücret seviyesinde olan sistemi beklemesini...