rigel2901 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Yeni yıldan önce RTX 5090 almak mantıklı mı?

Hocam, aslında uzun vadeli bir yatırım gibi düşünüyorum 5090'ı. Sonuçta 32GB lık bir Vram söz konusu. O halde, şu an için aciliyeti olmasa dahi, geleceğe yatırım amaçlı ve kriz yüzünden önümüzdeki en az 1-2 yıl ekran kartları alınamaycak seviyede olması ihtimaline karşı şimdiden bu yatırımı...
  2. R

Yeni yıldan önce RTX 5090 almak mantıklı mı?

Arkadaşlar selamlar, Bilgisayar oyunu sektöründe çalışan bir konsept sanatçısıyım. İşim gereği 3D modelleme yapıyorum ve sahneler genellikle ağır oluyor. Haliyle VRAM ihtiyacım her zaman var. Şu an RTX 4070 Ti 12 GB kullanıyorum. Genel anlamda işimi görse de birçok kez VRAM doluyor. Malum...
  3. R

I7 10700K RTX 4070 Ti sistemin ederi ne kadar?

Hocam konu mesajını düzenledim. Sistemimi 9950X içeren bir sistemle komple yenilemiştim zaten. Belirtmemiştim bunu, şimdi ana mesaja da ekledim eski sistemi satma sebebimi. Eski sistemi ekran kartı yenilemesi için satıyorum. Malum ram krizi VRAM takviyesi yapmayı düşünüyorum. 12GB bazen...
  4. R

I7 10700K RTX 4070 Ti sistemin ederi ne kadar?

Arkadaşlar selamlar, sistemimi komple yeniledim. Eski sistemimi satmak istiyorum; Yeni sistemde sadece 4070ti kullanıyordum, malum ram krizi sebebiyle fiyatlar uçadan ekran kartını da yenilemek istiyorum. Bilgisayar oyunu sektöründe çalışan bir konsept sanatçısıyım. İşim gereği 3D modelleme...
  5. R

Çözüldü✓ 4 Pin fanlar için 3 Pin çoklayıcı

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Çözüldü konu kapanabilir.
  6. R

Çözüldü✓ 4 Pin fanlar için 3 Pin çoklayıcı

Arkadaşlar selamlar. Kasamın önüne takmak üzere 3 adet CM Mobius 140P fan aldım. Çoklayıcı olarak ta Arctic 4 Pin PWN fan çoklayıcı aldım. CM fanlarım 4 pinli fakat fan çoklayıcı da 1 adet 4 pin 3 adet 3 pin soket var. Bu bir sorun oluşturur mu? Ayrıca fanları PWM olarak kontrol edebilir miyim...
  7. R

Yeni sisteme Retail Windows

Hocam şu an kullandığım pc'yi hesaptan nasıl silebilirim? Microsoft hesap sayfasındanmı yapmam gerekiyor?
  8. R

Yeni sisteme Retail Windows

Arkadaşlar merhabalar Yeni bir sistem topladım, henüz montaj aşamasındayım. Benim sorum yeni sisteme kuracağım Windows ile ilgili. Önceki sistemim için Orjinal kutulu Retail bir Windows 10 işletim sistemim var. Şu an sistemimde Windows 11 olarak kullanıyorum. Bu işletim sistemini kutudan çıkan...
  9. R

Corsair fan kablosu kısa

Arkadaşlar merhabalar yeni bir bilgisayar topladım, fakat egzos fan montajını yaparken anakrta takmam gereken 4 pinli soketin çok kısa olduğunu gördüm. İşlemcinin hemen yanında ve arkaya çok yakın bir SYS_Fan soketi olmasına rağmen buraya bile erişmiyor. Kutudan sanıırm bir adet çoklayıcı çıktı...
  10. R

İşlemci üzerinde toz benzeri nokta

Arkadaşlar selamlar. Yeni bir sistem topladım. Montajını yaparken, işlemci soketinin mandalını tam kapatmamışım, yerinden çıktı fakat yere düşmedi, anakartın mosfet soğutucusuna takıldı. İşlemci 9950X bu arada. Gördüğüm kadarıyla soketin pinlerinde bir hasar yok gibiydi. Fakat işlemcinin...
  11. R

İşlemci için termal macun öneri

Arkadaşlar merhabalar, yeni bir sistem topladım. Ekran kartım RTX 4070Ti ve şimdilik ekran kartını yenilemedim. Sistem: 9950X MSI X870 Gaming Plus 64GB G.Skill 6000 MHz CL30 NZXT C1200 Arctic LF III 420mm Arctic soğutucunun yanında termal macun geliyor, fakat daha iyi bir seçenek varmıdır...
  12. R

Deepcool Morpheus fan önerisi

Güncel+
  13. R

9950X için 360mm ya da 420mm

Çok teşekkür ederim. Daha iyisi sizin olsun inşallah.
  14. R

9950X için 360mm ya da 420mm

Hocam teşekkür ederim, Arctic LF3 420 ile 360 arasında fiyat olarak 2 bin lira var. Önerdiğiniz soutucular hakkında pek fazla test bulamadım, belki de benim hatam bilmiyorum. Sizin işlemciniz nedir? 1747897221 Hocam Deepcool Morpheus aldım, şimdi sıra AIO'da
  15. R

Deepcool Morpheus fan önerisi

Arkadaşlar konu güncel
Geri