Macbook sadece. Onun harici oyun için masaüstü al. Gaming laptop pişmanlıktır, 90 derece işlemci 100 desibel fan sesiyle oynadığın oyundan da keyif alamazsın.
Çoğu oyunda kalite ve çözünürlükte epey fark var üstelik kalite modunda FPS'ler daha yüksek. Ama bence değmez, gereksiz masraf gibi. Ama sıfırdan PS5 alacak birinin Pro alması daha iyi olur.
1 sene PS5 Slim kullandım şu anda PS5 Pro'ya geçtim. Slim yazın 45 derece sıcaklıkta bile ısındığını çok hissetirmedi fan sesi de çok farkedilmiyor. Aynı şekilde Pro da öyle. Isınıyor falan diyen tamamen kolpa sıkıyordur yani.
Cinebench R23 single core PBO kapalı: 1.3 Volt, 4,650 GHz, Sıcaklık 75- 79 Derece skoru da bitince yazayım. Ama gördüğüm kadarıyla multicoreda bir sorun var sebebi nedir sizce
Cinebench R23, PBO kapalı sonuçlar: 0,9 - 1 Volt civarı, 3.6 Ghz, Sıcaklık 60 Derece civarı, Multicore: 8738 şimdi Singelcore da yapıyor bitince yazacağım.
Yıllardır bende kısıtlı vs. diyenlere kanıp geçmekte tereddüt ediyordum Air M4 aldım gayet memnunum kısıtlı falan da değil. NodeJS web geliştiriyorum, sanal makinede Ubuntu çalıştırıyorum hiçbir sorun yok. Hatta şarjı çok uzun gidiyor fan falan olmadığı için kafa da ağrıtmıyor. Windows gibi...