Arkadaşlar selamlar. Gigabyte B450M anakartım var.
Kablosuz klavye mouse aldım.
Mouse donuyor.
Peki anakarttan kaynaklı olması nereden aklına geldi diye soracak olursanız, Bluetooth hoparlörüm var. Onun USB parçasını anakart üstündeki sokete takınca kopmalar oluyor, ses gidiyor falan fakat...
Arkadaşlar selamlar.
Evimde 2 cihaz var şuan yeni aldım.
Biri Google Chromecast TV 4K
Diğeri Botech Wzone
özellikleri baya benzer zaten.
Sorum şu hangisini kullanayım ? Hangisini iade edeyim.
Botech'de usb 3, ethernet girişleri felan var.
Google'da hiç bir giriş yok.
Wifiden bağlı ikiside...
Arkadaşlar selamlar sizlere ufak bir sorum var.
Sadece alarm için tradingview proya ihtiyacım var.
Normalde format attığım zaman pcye deneme sürümü yapıyordum kullanıyordum 2 hafta full alarm premium üyelik.
Sonra yeniden deneme açtığımda daha önce bu pcde tradingview pro deneme sürümü...
Arkadaşlar selamlar. Masaüstü pcde uzun süredir yaklaşık 10 aydır bluetooth adaptör kullanıyorum.
TP-Link marka anakart gigabyte 450m-h
bu aralar sık sık bluetooth kulaklığımda ve hoparlörümde kopmalar cızırtılar yaşıyorum
bunun sebebi neyden kaynaklı olabilir ?
kulaklık ve hoparlör...
https://www.amazon.com.tr/Keenetic-Whole-Wi-Fi-Kablosuz-Router/dp/B07WWFWRVN/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=OTM00HT4SJNU&keywords=keenetic&qid=1647805949&sprefix=keenetic+%2Caps%2C433&sr=8-3
bu ürün modem mi router mı anlamadım şimdi
Arkadaşlar selam vdsl modem aldım asus dsl n16 ÇÖP.
Garantiye verdim hiç bir şey yapmadan yolladılar. Sonra bir daha garantiye yolladım değişim için onayladılar aldığım firmada yokmuş para iadesi yaptılar.
ASUS harici önerebileceğiniz vdsl modem arıyorum.
arkadaşlar sakal serumu kullanan varmı hiç
varsada etkisi oldumu ?
benim bıyık pala fakat sakallar bıyık kadar gür değil
vikinglerdeki elemanlar gibi salayım diyorumda sakallar bir süre sonra hiç uzamıyor gibi geliyor bana
bi denemek istiyorum da varmı kullanan ve önerisi olan