rimuru16 isimli üyenin son içerikleri

1. R

İkinci el PC toplama

Bu parçaları aldım ram elden aldim işlemci kargoya verildi.
  2. R

İkinci el PC toplama

Ram alacağım yarın uygun bir fiyata buldum
  3. R

İkinci el PC toplama

Merhaba. Elimde. MSI Pro H610M-G anakart var. Kasa olarak seclife diye bir markanın kasası var iyi olmadığını biliyorum maksat dış etkenden korunsun. Ekran kartım R7 265 fanı değişmiş ama sıcaklık sorunu yok sadece DP girişi bir anda ben kullanırken gitti diğer portlar çalışıyor. PSU'mun kötü...
  4. R

Yardım H57-AM2 anakarta 1050 Ti takılır mı?

R7 265 aldım taktım çalıştı.
  5. R

Bios son sürüm Ramlarsa sorun yok R7 265 alacağım
  6. R

Yaptım hemen zaten hocam
  7. R

Arkadaşımın sistemden çıkarıp sisteme taktım ekran kartı ile işlemci aşırı hızlı şekilde döndü 1768119399 Arkadaşın sistemde hala kart çalışıyor
  8. R

Hocam GTX 750 taktım siyah ekran sorunu yaşadım
  9. R

Yapabileceğim bir şey varmı?
  10. R

Merhaba sistem şu an şu şekilde. Xeon X3450. 8 GB DDR3 RAM. GT 440. 1TB HDD. 450W PSU(C4) Almak istediğim ekran kartı. Arktek NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB. Bu sisteme uygun mu? Geçen gün GTX 750 aldım ekrana görüntü vermedi.
  11. R

43k civarı oyun için PC önerisi

Merhaba elimde olduğunca ddr5 ve nvida ekran kartı istiyorum toplamada olur hazırda fark etmez
  12. R

Poco x7 pro bootloader kilidi süre beklememe

Ne diyorsunuz?
  13. R

Poco x7 pro bootloader kilidi süre beklememe

Onay aldım MI Unlock tool ile girdim. Bana 72 saat dedi birkaç gündür yapmaya çalışıyorum yaptım ve şu 3 günü beklemek pek istemiyorum. Ne yapabilirim? Amacım Global ROM'dan EU ROM'a geçmek; bu 120 Hz durumu beni zorbalamaya başladı resmen, ısınmadığı halde 60 FPS'e sabitliyor kendisini...
  14. R

Spike hub güvenilir mi?

Kullanan yokmu ?????
  15. R

Spike hub güvenilir mi?

Spike hub kullanan var mı ben büyük bir hata edip giriş yaptım şu an PC erişimim de yok bayağı stresliyim sorun olur mu 30 saniye girdim hemen hesabi orada kaldır yapıp Riot şifremi değiştirdim ve epostami çift aşamalı dogrulama ekledim...
Geri