Rinoralp1 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Sıvı soğutucum çalışıyor ancak soğutmuyor

3 yıl once hazır sistem olarak aldım geri takamam diye hiç sokmedim sıvı soğutucu kablolarını. sökmeden temizledim doğru yere takılıdır buyuk ihtimal 1750676110 bende o 240mm lcd li krakeni dusunuyordum bütcem 12 15 arası ama arkadaşlarım işlemcine fazla daha uygun bir şey al diyorlar işlemcim...
  2. R

Oyun kolu tavsiyeleri

Reis valla ben 2009 dan kalan bir snopy kullanıyordum ve işimi goruyordu ancak değiştirmek istediğimde bende gamesir e baktım ama markaya ısınamadım herhangi bir hata olduğunda iletişim kurabileceğim firma olsun istedim 3 arkadaş 3 farklı oyun kolu aldık hepimizde sorunsuz kullanıyoruz şuan...
  3. R

reis çok sağolasın galiba bendekide o sorun ama benim ki iyi dayandı galiba garantiye veremedim garanti süresi bitti galiba yeni başka bir soğutucu alacagım bir onerin varmı peki . suan aklımda nzxt ler fln var
  4. R

kablolar dağru takılı macun 2 ay oldu yenilediğim ancak suan fark ettim su kablolarından birisi soğuk diğeri oldukça sıcak acaba su devir daim olmuyomu. ama dokunuca bir su akışı hissediyorum
  5. R

Villa kiralama hakkında

Arkadaşlar merhaba, 6-7 kişilik bir arkadaş grubuyla birlikte villa kiralama planımız var. Ancak hangi siteler güvenilir, hangileri gerçekten iyi hizmet veriyor pek emin değilim. Şu an Villvavilla ve Villacım gibi bazı sitelere baktım ama tecrübesi olan varsa çok sevinirim. Daha önce bu...
  6. R

reis kusura bakma finalller vardı bakamadım boştayken 55 60 ama operayı acarken 72 lere cıkıp geri düşüyor
  7. R

termal macun mastergel pro v2 evet montajı doğru yaptığıma eminim
  8. R

Rtx 5070 ti vs rtx 5080

valla reis ben bu markalara biraz ön yargılıyım neden bilmem ama uzun kullanım istiyorsun benim fikrim bildiğinden şaşmamak. bu markalara bilgim yok belki markalar gerçekten sağlamdır. ama ben olsam asus rog msı gaming x modelleri gigabayt gibi bilinen bir sıkıntıda kolay ulaşabileceğim...
  9. R

Rtx 5070 ti vs rtx 5080

driver güncellemesi kafana takam sonuçta ikiside 50 serisi ki 30 serisini bile şuan guncel kullanıyorum. bana sorarsan ti modelleri daha yüksek fps vermekte mesela benim 3060 ti 4060 tan fazla fps veriyor bana ki 5070 ti 16 gb lik bir kart seni daha fazla mutlu eder 5080 den. bu arada hangi...
  10. R

Rtx 5070 ti vs rtx 5080

sadece fps oyunu oynuyorsan ki hikayelide oynarsın ana amaç bu ise işlemcin ne bilmiyorum ancak ben olsam 4070 süper e falan yonelir işlemciyi yükseltirim çünkü valont gibi oyunlar genelde ekran kartıdan değil işlemcinden yer.
  11. R

Rtx 5070 ti vs rtx 5080

hocam direkt bütçene uygun olanı alman bence mantıklı iki kartta gayet iyi bu iki karttla rdr2 yi bile full ayarlarda 80 fps üstü oynarsın hatta bu kartlar yeterli az kalır baya baya yeterliler
  12. R

Rtx 5070 ti vs rtx 5080

hocam amacın iyi bir ekran kartı almak ve çoğunlukla oyun oynuyorsan benim fikrim bütçene uygun olanı seç çünkü dediğin iki kartta gayet yeterli kartlar ki günümüz oyunlarında ben 3060 ti gaming x kullanıyorum fps konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. iki kartta seni memnun eder
  13. R

Ekran Kartı ve İşlemci Sıcaklık sorunu

Bende aynı sorunun ağrını yaşıyorum şuan ekran kartını bilmiyorum ancak işlemcin fazla ısınıyor demişsin soğutucu olarak ne kullanıyorsun
  14. R

Merhaba sıvı soğutucum msi coreliquid 240r ancak yeni v2 olan modeli değil 2022 de aldım işlemcim ise ryzen 5 5600x 1 yıl once fivemde en yuksek 65 70 dereceleri cyberpunk da yüksek ayarlarda 70 80 derece arası göruyordum. Ancak şuan fivem i geçtim valorant veya fifa 23 oynarken bile 96 97...
Geri