Mesela paralel ithalat farklı bir ülkede üretilen ürün o yüzden takvimi farklı. gidip mağazada deneyen biri ikinci dil takvimi farklı görünce sahte olduğuna inanabiliyor. Yetkili satıcı ise şayet ben girip bakmadım linke sahte olma olasılığı imkansıza yakın. O yüzden alıntıladım.
Fiyat güzel. İlla sahte olmasına gerek yok paralel ithalata olup orjinal olan ürünler de var. Citizen yetkili satıcılar diye yazıp, distribütörün sayfasından yetkili satıcılarına bakarsınız orda o satıcı var ise alınabilir. Daha düşük fiyata gördüğünüz her saat çakma değil ama yetkili satıcıdan...
Ben atk a9 proyu iptal ettim ve pulsar x2h v3 eS de karar kıldım. Hiç değilse kroniği yok, kalitesi de iyi teknolojisi de. Başımı ağrıtmayacak seçim iyidir. size de razer veya logitechi öneririm.
Evet ambalajı açılmış ürünleri iade almıyolar. Hak ihlali olduğunu bilmelerine rağmen. Ben atk a9 pro siparişi verdim o fiyata baya uygun diye bakalım satış sonrası desteğe ihtiyacım olmaz inşallah.
Bu tarz mouseların ajazz vs bana sinyalizasyonu zayıf geliyor. Hissetmesi zor ama kopukluk varmış gibi geliyor. Uygun fiyatlı mouselarda atk a9 tarzı mouseların altındakiler çöpe para atmak gibi.
Am5 değil lga1700de denedik. Montaj nasıl yapılır ile ilgili bi problem yok 2 farklı bilgisayarcı baktı yapamadılar gözümle gördüğüm tam basmaması belki hatalı ürün denk gelmiştir
Ben aynı markanın(baştan söylüyorum bilmeden aldım) lga1700 soket olanını aldım. İ7 13700k işlemcimi arctic lf3 ile bile soğutamadığımı sandığımdan almıştım. 2 bilgisayarcıya götürdüm ikisi de montajını yapamadı. İşinden vidaları çıkmadığından ben takamadım.