RivDead1. isimli üyenin son içerikleri

1. R

Akşam çalışmalık part time iş fikiri

iyi günler öncelikle normalde pazartesiden cumartesiye akşam 7 ye kadar çalışıyorum ekstradan masaraflarım için 7den 12 ye kadar bir iş lazım ne yapmam lazım aklıma gelmiyor ehliyetim var askerlik yapmadım 18 yaşındayım
  2. R

iphone 12 arka planda ses sorunu

telefonum iphone 12 normal sesli yada görüntülü konuşurken arka plana geçince sesim karşıya gitmiyor
  3. R

Bir bilgisayarda 2 farklı monitör

Benim şimdi 1 PC var abimle ben zaman sıkıntısı yaşıyoruz. 1 monitorum var başka monitör alsam abim bir oyun oynarken ben başka bir oyun oynayabiliryim yani ayni anda 2 farklı oturum acabilismiyiz
  4. R

Yardım Şifremi Unuttum yardımcı olur musunuz

Samsung a51 akıllı telefonum.var şifresini unuttum 100 kere felan şifre denedim açılmadı artık 1 saat veriyor içinde fotoğraflarım var bildiğiniz iyi bir telefoncu varmı yada yapabilecek yardımcı olursanız sevinirim
  5. R

Bilmece yardım iddiaya girdim

yardim edebilirmisiniz
  6. R

Instagram !DÜZELDİ! Instagram Hesabım Neden Askıya alındı

Kanka bena askıya alındı demiyor hesap kayboldu inşallah alabilirim geri
  7. R

Instagram !DÜZELDİ! Instagram Hesabım Neden Askıya alındı

Aynısı bende de oldu hesap komple silindi bende 1667225283 Ben 1 saat önce anket doldurdum benden kod felan istedi girdim kodları yeniledim bir baktım hesap silindi
  8. R

Yardım 2000 TL ye PSU dahil kasa önerisi

Anakartim b550 m ekran kartım Gigabyte 3050 işlemcim ryzen 5 5500 güzel uygun bir kase oneribilirmisiniz
  9. R

Çözüldü✓ Ekran kartına uygun kasa ve anakart için bir şey söyleyebilirsiniz

Karıştırdım reis 1662748599 Karıştırdım reis 1662748679 Kanka kasa içinde link atarmisin yanlış bir şey almak istemiyorum
  10. R

İşlemcinin içinden PSU çıktı 1662748203 Evet PSU dahil işlemcinin faniyls karıştırdım
  11. R

Gigabyte 3050 ekran kartı aldım buna uygun anakart ve kasa nasıl bulabilirim
Geri