rivieratuna isimli üyenin son içerikleri

1. R

bu bilgisayar ile yayın açsam zorlanır mı ?

Huawei Matebook 14 12.Nesil Core i5 1240P-16Gb-512Gb Ssd-14inc-W11 bu bilgisayara sahibim. hearthstone oynuyorum şimdilik güzel çalışıyor. twitchte yayın açsam çok zorlanır mı illa bir oyuncu pc si mi olması lazım
  2. R

bu bilgisayar ile Hearthstone oynayabilir miyim ?

yani bu yeterli olur mu
  3. R

evet bu oyun
  4. R

HUAWEI Matebook 14/ Core I5-1240P İşlemci/ 16GB Ram/ 512GB özellikli bir bilgisayarım var. bu bilgisayar ile Hearthstone oynarsam bilgisayar yanar mı ? çünkü sistem gereksinimleri bundan yüksek istiyor. başka oyun oynamayı düşünmüyorum. teşekkürler.
  5. R

Lenovo LOQ hakkındaki düşüncelerim

Merhabalar arkadaşlar. Lenovo LOQ 4060 ryzen 7640 hs versiyonunu almıştım. 8 GB ram ile gelen ürünü 16 ya yükselttim. Mortal kombat 1 yüklü sadece şuanda. 2 gündür çok güzel performans alıyorum. Oyun zaten 60 fps kilidinde. Ram miktarını yükseltmeden önce sürekli donuyordu. Şuan oyunu sessiz...
  6. R

Çözüldü✓ Lenovo loq için Ram gerekiyor

Bence Lenovo tercih et. Victuslar 250 nit parlaklıkta. Ayrıca Lenovo soğutması çok iyi.
  7. R

Parlaklık konusunda sıkıntım yok. Ayrıca dün baya yordum bilgisyaari ona rağmen çok serin ve sesi rahatsız edici değildi
  8. R

İçinde 8 var bunu diğer kanala takınca sorun olmaz mı ? Biri 8 biri 16 oluyor 1696188430 n11'den Sk-Hynix HMCG 78AGBSA095N 262 Pin SODIMM 16 GB DDR5 5600 MHz CL46 Ram seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir...
  9. R

Ne sen sor ne ben söyleyeyim. İnternete guvenmedigim için 44 k verdim. Yalnız bekledigimden iyi çıktı soğutması. Çok ses yapmıyor. Ekranında tam istediğim gibi lenovodan pişman olmam sanırım sadece ram 8gb mis bu önemli noktayı dikkat etmeyi unutmuşum 1696187118 Buyur knka
  10. R

LENOVO LOQ/ AMD Ryzen 5 7640HS/8GB RAM/512GB SSD/RTX 4060/16''/Gaming Laptop Gri 82XU0053TX. Bu ürünü aldım Media markttan fakat 8gb ram var. Bunu nasıl yukseltebilirim. Uygun ramleri nereden satın alabilirim. Birde Lenovo teknik servisi yardımcı olur mu acaba ?
  11. R

Steam Hesabımın Değeri Nedir?

Özürlü değilsen anlamışsındır ilk yazmamdan.
  12. R

Yani ben sadece oyun içi içerik olarak söyledim. 30 k dan fazla harcadığınım hesabı 1000 liraya vermem zaten
  13. R

15 k düşündüm. Tabi ben level ve envanter olarak bakmıyorum. Apexte çok içerik aldım sonuçta parayla bina bakıyorum
  14. R

Lenovo Legion Go el konsolu hakkında merak ettiklerim

GTA oynamıyorum. Mortal kombat 1 için nasıl bir performans sergiler acaba.
Geri