Rivoxile isimli üyenin son içerikleri

1. R

Öneri F/P hoparlör (soundbar) önerisi.

2.elden Logitech Z213 bak fiyatına göre çok iyi.
  2. R

Işlemci ve rami güzel laptop önerisi

M4 Macbook Air
  3. R

Alışveriş yemek kartını nasıl nakite çevirebilirim?

Yemek kartı geçen küçük bir esnaf lokantasına gidip bende şu kadar para var yüzde şu kadar sana komisyon vereyim bunu nakite çevir diyosun.
  4. R

Sakal için makine önerisi

Teşekkürler hocam.
  5. R

Hocam 3-4 civarı olabilir maksimum. 1775162572 Üstteki arkadaşın attığıyla aynı taraklar var sanırım sizinkinde de.
  6. R

Selamlar. Philips OneBlade kullanıyorum. 3 tane tarağı var 1,3 ve 5 olarak. Bunlar sakalı istediğim şekle getirmek için yeterli olmuyor. Sinekkaydı için fazlasıyla yeterli ama şekil veremiyorum. Bunun için uygun makine öneriniz var mıdır?
  7. R

Ethernet Kablom Takılı Fakat Sadece Wifi Geliyor

Buradan driverları yükle. https://en.colorful.cn/en/home/product?mid=84&id=32f21a96-1721-4409-82ad-f1b612dbb31d
  8. R

Seduna Thunder Pro Fab Alınır mı?

Plastik derken neresi kırılabilir hocam?
  9. R

Seduna Thunder Pro Fab Alınır mı?

Selamlar. Evden çalışırken kullanmak için 6-7 bin civarına rahat ofis koltuğu bakıyorum. Seduna koltuk gözüme çarptı baya güzel ve rahat gibi duruyor. Bu fiyata daha iyidir dediğiniz model var mıdır...
  10. R

Yüksek psu almak her zaman iyi midir

Sistem açısından sıkıntı olmaz ama 1 sene sonra vs yükseltme yaparım diyosan 750-850lik bir şey alabilirsin.
  11. R

Kasanın Ön Type C bağlantısı çalışmıyor

Hocam tam oturtamamış olabilir misin soketine? Type C kablosu biraz sinir bozucu çünkü.
  12. R

Ofis Koltuğu Önerisi

Ayarlanabilir bel desteği olsaymış çok iyiymiş.
  13. R

Ofis Koltuğu Önerisi

Selamlar. Evden çalıştığım için 6000 TL civarında rahat bir ofis koltuğu arayışındayım. Mesaiden sonra da genelde oyun oynuyorum. Aşağıdaki gibi bir koltuk gördüm hoşuma gitti kullanmış olan varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim. Bunun dışında model önerirseniz çok sevinirim...
  14. R

RYZEN 7 7800X3D ŞUAN ALINIR MI ?

Hocam normalde böyle bir şey demem ama daha fazla bütçeye çıkamam yazdığınız için yazıyorum. Aldığınız ana kart gereksiz pahalı 9-10 k civarına güzel bir B850 çekip aradaki bütçeyle 9800X3D alırdınız ve çok daha mantıklı olurdu.
  15. R

Kule tipi soğutucu önerisi

Phantom Spirit.
Geri