İmzanızdaki sistemle single player oyunlarda 4k'da yüksek ayarlarda tatmin edici bir fps alamazsınız diye düşünüyorum. Sisteminize göre 2k 500 hz'lik samsung daha iyi bir tercih olur bence.
Selamlar. Sistemimi 2025 Nisan ayında topladım. 2K çözünürlükte kullanıyorum. Sistemimin beni kaç yıl daha rahatça götüreceğini veya ileride neleri yükseltmem gerekebileceğini merak ediyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Sistem özelliklerim:
Ana Kart: MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi
İşlemci: Ryzen 7...
Hocam zaten PS’in olayı exclusive oyunlardı. Mesela Uncharted, God of War, RDR2 gibi oyunlar sadece PS için çıkmıştı sonradan PC’ye de getirdiler PS’in bir numarası kalmadı.
Online oynamak için para verirsin. Çoğu oyunda 60 FPS göremezsin. Keyif almak için en kötü 40-50 binlik televizyon almak zorundasın. Güncel olarak PC’ye karşı tek avantajı GTA 6’nın erken çıkacak olması. Onu da baz PS5 60 FPS oynatmaz büyük ihtimal Pro lazım. Her açıdan mantıksız.
EXPO 1 seç. Sonra memory settings kısmından 6000 mhz olup olmadığını kontrol et. Daha sonra Precision Boost Overdrive(PBO) menüsünden undervolt vs. yapabilirsin.
Selamlar. Elimde Apple’ın 20W şarj aleti var. iPhone 17 de bildiğim kadarıyla 35-40W civarı çekiyor. 65W’lık Lenovo laptop adaptörüyle telefonu şarj etsem sağlıklı olur mu? Bir zarar verir mi?
Selamlar. Gigabyte H510M S2H anakart, İ3 10100F işlemci ,16 GB DDR4 RAM ve 1660 Super ekran kartlı sistem var. DDR5 fiyatları uçtuğu için DDR5'e yükseltmek yerine AMD tabanlı bir sisteme geçeyim dedim. B450 bir anakart ve 5600 veya 5600X işlemci almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı daha...