Rivoxile isimli üyenin son içerikleri

1. R

Kule tipi soğutucu önerisi

Phantom Spirit.
  2. R

Oled Monitör Önerisi

İmzanızdaki sistemle single player oyunlarda 4k'da yüksek ayarlarda tatmin edici bir fps alamazsınız diye düşünüyorum. Sisteminize göre 2k 500 hz'lik samsung daha iyi bir tercih olur bence.
  3. R

❌İndirim Bitti! PS5 SLİM 20.999 TL (DOLANDIRICI OLABİLİR)

Değerlendirmelerde sadece bu satıcı derseniz hiç yorumu yok kaldı ki bu fiyata imkanı yok zaten.
  4. R

Sistemim Kaç Sene Götürür?

GTA 6 2K'da yüksek-ultra'da oynatır mı hocam önümüzde çıkacak oyunlardan tek umursadığım GTA 6.
  5. R

Sistemim Kaç Sene Götürür?

Selamlar. Sistemimi 2025 Nisan ayında topladım. 2K çözünürlükte kullanıyorum. Sistemimin beni kaç yıl daha rahatça götüreceğini veya ileride neleri yükseltmem gerekebileceğini merak ediyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Sistem özelliklerim: Ana Kart: MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi İşlemci: Ryzen 7...
  6. R

Ps5 ve Pro'ya 150$ Zam Geldi!

Hocam zaten PS’in olayı exclusive oyunlardı. Mesela Uncharted, God of War, RDR2 gibi oyunlar sadece PS için çıkmıştı sonradan PC’ye de getirdiler PS’in bir numarası kalmadı.
  7. R

Ps5 ve Pro'ya 150$ Zam Geldi!

Online oynamak için para verirsin. Çoğu oyunda 60 FPS göremezsin. Keyif almak için en kötü 40-50 binlik televizyon almak zorundasın. Güncel olarak PC’ye karşı tek avantajı GTA 6’nın erken çıkacak olması. Onu da baz PS5 60 FPS oynatmaz büyük ihtimal Pro lazım. Her açıdan mantıksız.
  8. R

Bios ayarları nasıl olmalı

EXPO 1 seç. Sonra memory settings kısmından 6000 mhz olup olmadığını kontrol et. Daha sonra Precision Boost Overdrive(PBO) menüsünden undervolt vs. yapabilirsin.
  9. R

Laptop Adaptörüyle Telefon Şarj Etmek

Selamlar. Elimde Apple’ın 20W şarj aleti var. iPhone 17 de bildiğim kadarıyla 35-40W civarı çekiyor. 65W’lık Lenovo laptop adaptörüyle telefonu şarj etsem sağlıklı olur mu? Bir zarar verir mi?
  10. R

Sistem Yükseltme Tavsiyesi

Selamlar. Gigabyte H510M S2H anakart, İ3 10100F işlemci ,16 GB DDR4 RAM ve 1660 Super ekran kartlı sistem var. DDR5 fiyatları uçtuğu için DDR5'e yükseltmek yerine AMD tabanlı bir sisteme geçeyim dedim. B450 bir anakart ve 5600 veya 5600X işlemci almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı daha...
  11. R

Sıvı soğutucu kasanın üstüne mi yoksa yan tarafınamı monte edilmeli

Genelde üst tarafa havayı dışarı atacak şekilde konulur.
  12. R

Iphone 17 adaptör önerisi

20 wattlık apple adaptörüyle şarj etmek sıkıntı yaratır mı 40 wattlık apple adaptörü çok pahalı çünkü.
  13. R

Ps4 Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Selamlar. 7000-7500 bütçede PS4 bakıyorum. Hangi kasayı ve hangi sürüme bakmalıyım yardımcı olabilir misiniz teşekkürler?
  14. R

İkinci El PS4 Yardım

Aynen hocam link attı şimdi fake site yapmış.
  15. R

İkinci El PS4 Yardım

Hocam kuzenim instada görmüş instadan whatsappa yönlendirmiş chate onun üstünden iletişime geçiyor. Sahibinden ilanı yok henüz ortada. Mesaj attım dönmesini bekliyorum yoklayacağım.
Geri