Alınabilir. Ben de 5070ti'lı laptop almak yerine legion almıstım ama pro değil benimki. 1600p ekran var hem de vram 8 gb. O biraz sıkıntı. Ama vram yüzünden yeni çıkan oyunlar oynanmaz olursa 1080p ya da 1440p monitor bağlayıp çözünürlüğü de düşürmeyi düşünebilirdim. Bir de laptop şık duruyor ve...
O fiyata sorunsuz ps 5 pro bulduysan ve gta 6'yı beklemek istemiyorsan alınır. Yoksa gerek yok sakın alma. Boş boş yatacak. Bende slim var gta için aldım. Bomboş duruyor şu an ama gta çıkınca bi ay başından kalkmam.
coderunner ve package uyumsuz sanırım stackoverflow'da bi konuda öyle denmiş. Coderunner yerine resmi java uzantısını kullanarak deneyince çalışıyor sanırım
Okula yeni başlayacaksan dediğin gibi olmayabilir. Senin hırsını bilemem kesin konuşmayayım o yüzden ama Almanca + system engineering kariyer planı falan zorlar. Disiplini sağlarsan yaparsın çoğu öğrenci disiplini kuramıyor. EEE aşırı zor bir lisans dalı zaten. Seçerken emin olmak gerekiyor ben...
Bana da çok ilginç geldi. Bu kadar nasıl rahat olunabilir anlamadım , motoru başkasının üstüne almış bir de el konmasın diye :D Hayata karşı büyük bir ciddiyetsizlik var. Sanırım çalışmayı falan da düşünmüyor borcu daha kolay kapatmanın derdinde ama öyle olmuyor maalesef avukata verirlerse...
s23 ve iphone 13 ve 14 aynı boyutta. s24'te 0.1 inch daha büyük. s23'te alınabilir. Zamanında s23 ve ip14 arasında kalıp ilk kez iphone almıstım 10k fazla bayılıp ama gereksiz oldu.