Rizacan67 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Araç yükseltme tavsiyesi (2M bütçe – sıfır araç)

Siz bu konularda baya bilgisiniz valla söyle bir destek isteyebilirim sizden belki bütçe arttırabilirim veya kredi işine girebilirim. Mesela 2.000.000 - 2.500.000 çıkartabilirsem sizce en mantıklı 5 araç ne olurdu F/P olarak en mantıklı ve şu an ki bütçem için bence her türlü Omoda 5 ama onun...
  2. R

Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Şu an en mantıklı Omoda 5 gibi duruyor bütçem için ama çin olduğu için biraz tereddutte kaldım şikayet var baktım öyle aman aman sorunlar yok gibi bir kişi aynaların boyası solmuş diye yazmış ama onuda sıfır olarak değiştirmişler eşimle hafta...
  3. R

görsel güzelde 1.2 motor için çok iyi yorumlar okumadım ya yoksa 408 tipi çok iyi 1778104486 Elektrikli işi biraz korkutuyor hocam yoksa kredi bakımından en mantıklısı bunlar
  4. R

Çok önermediler hocam ikinci el piyasası için yoksa fp olarak bence de baya iyiler ve dolular 1778104315 Giriş paketi 1.990 civarında full paket 2.200 civarı ama 1.6 nasıl çok farklı gelmez onu anlayamadım baya fark var i20 ile :D 1778104390 Bende ondan korkuyorum dediğiniz gibi çinlileri...
  5. R

başlangıç 2.100 şu an ama boş paket çok hoşuma gitmedi ya manuel klima var ve yağmur sensoru falan koymamışlar yani benim i20de bile var bir üst paketi alabilsem gerçekten çok iyi araba 1778101749 xcreed güzel hocam ama 1.0 olması hoşuma gitmedi benim arabadan çok farkı yok kulladığım kadarıyla...
  6. R

T-Cross için bütçe çok yeterli değil ya baya yüksek onlar :D Söyle hocam ben memnunum aldığım günden beri şükür hiç bir sorun yaşamadım tek sorunu rampalarda yada araba çok dolu ise bağırıyor baya zorlanıyor o yüzden birazda değiştirmek istiyorum yoksa herşeyi ile tam aile arabası
  7. R

Merhaba arkadaşlar, Şu anda elimde Hyundai i20 1.4 MPI Style, 20.000 Km'de bir araç bulunuyor. Aracımı satarak bir üst segmente geçmek istiyorum. Hyundai bayii ile görüştüm, araç için yaklaşık 1.300. 000 TL teklif aldım (ufak tefek kusurlarından dolayı). Bütçe olarak, mevcut kredi koşulları...
  8. R

HyperX Cloud 3S Mikrofon Sorunu (NGENUITY & DTS Unbound)

Normal yazılım kurduğumda arka plan seslerini falan engelleyebiliyor muyum ?
  9. R

HyperX Cloud 3S Mikrofon Sorunu (NGENUITY & DTS Unbound)

Arkadaşlar Merhaba, Bilgisayarıma format attıktan sonra HyperX Cloud 3S kulaklığım için HyperX NGENUITY (Beta) ve DTS Unbound yazılımlarını kurdum. Ancak mikrofonu bir türlü çalıştıramadım. İlginç bir şekilde, NGENUITY uygulamasını kapattığımda mikrofon çalışıyor; fakat bu sefer de sesim bozuk...
  10. R

Gerçek ve lezzetli kuru fasulye için güvenilir satıcı önerisi

Arkadaşlar merhaba, Kuru fasulye için genelde Şiran ve İspir fasulyesi öneriliyor. Ancak daha önce bir yerden almıştım, pişirdiğimizde hafif acı bir tat oluşuyordu. Sizin daha önce deneyip memnun kaldığınız, gerçekten kaliteli ve mümkünse organik ürün satan güvenilir bir satıcı var mı?
  11. R

Kocaeli Yarımca’dan Sabiha Gökçen’e Ulaşım

Teşekkürler
  12. R

Hat 200 7/24 oldu
  13. R

Arkadaşlar merhaba, Kocaeli Yarımca bölgesinde yaşıyorum. Hafta sonu için 06:20 uçağıma bilet aldım. Normalde Hat 250 ile ulaşım sağlıyordum ancak bu hat kaldırılmış. Şu an alternatif olarak Hat 200 ile Tavşantepe’ye gidip oradan metro kullanmayı düşünüyorum. Bir diğer seçenek ise kendi...
  14. R

GameSir Cyclone 2 vs G7 Pro – FPS için fark eder mi?

Arkadaşlar merhaba, Genelde Apex Legends oynuyorum ve gördüğüm kadarıyla birçok PRO oyuncu gamepad kullanıyor. Ben de hem FPS hem de hikâye oyunları için bir gamepad almak istiyorum. Araştırdığımda en çok GameSir Cyclone 2 (3999 TL) ve GameSir G7 Pro (5999 TL) öneriliyor. Kullanan arkadaşlar...
  15. R

G7 Pro vs Cyclone 2 arasında kaldım hangisi tercih edilmeli.

Hocam tercih yaptınız mı bende aynı apex ve warzone oynuyorum
Geri