Rizacan67 isimli üyenin son içerikleri

1. R

G7 Pro vs Cyclone 2 arasında kaldım hangisi tercih edilmeli.

Hocam tercih yaptınız mı bende aynı apex ve warzone oynuyorum
  2. R

Çözüldü✓ 2 Kulaklık arasında kaldım.

Bende ses kasmada sıkıntı olmuyor siz FPS oyunlarında hangi ayarı kullanıyorsunuz bende deneyeyim gerçekten fark varsa arkadaşı ona göre detaylı olarak bilgilendireyim
  3. R

Hyperx cloud 3s wirelles

Ses kasma için kullanıyorm hiç bir ayar yapmadan apex ve warzone oyunlarında çok net ses kasıyorum diğer oyunlarda henüz test etmedim
  4. R

Çözüldü✓ 2 Kulaklık arasında kaldım.

Cloud 3S kullanan birisi olarak diğer arkadaşların yazdığı yorumlara katılmıyorum hiç bir ayar yapmadan geldiği gibi kullandım sadece sürecülerini yükledim ve güncelleştirme yaptım hiç bir EQ ayarı yapmadım. Apex, Warzone oyunlarının bilirsiniz heryerden bir ses gelir bir şey olur bu kulaklık...
  5. R

Gamesir G7 Pro Shadow Ember – İlk İzlenim

Yurtdışında mı getirttiniz acaba bende almak istiyorum nasıl alabilirim.
  6. R

HyperX Cloud 3 s Wireless sesi azalıyor

Aldım bende tavsiyeler üzerine ayarları yaptım başta beta olanı kurdum biraz saçmaladı program şimdi normal olanı kurdum ve oyun için 7.1 ayarını yapıyorum gerçekten güzel ses veriyor valla ama biraz terletiyor gibi geldi petler
  7. R

HyperX Cloud 3 s Wireless sesi azalıyor

Hepinizde var sanırım genelde fps oyunu oynuyorum ses kasma konusunda nasıl apex,warzone tarzı oyunlarda
  8. R

VDS’de oyun karakterleri belli süre sonra oyundan düşüyor

oyunları açtığımda donmuş oluyor tekrar kontrol edemiyorum onu nasıl aşabilirim
  9. R

VDS’de oyun karakterleri belli süre sonra oyundan düşüyor

Merhaba arkadaşlar, Bir sanal sunucu kiraladım. Sevdiğim bir oyun var, bu oyunda iki karakteri AFK bırakabiliyorsunuz ve açık kaldıkları sürece saat başı oyun parası kazanılıyor. Sorunum şu: Sanal sunucuyu açtığımda oyun sorunsuz başlıyor, ancak rastgele bir süre sonra (bazen 1 saat, bazen 3...
  10. R

Beitong Kunpeng 70 – İlk İzlenim

Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim ama Apex5 ve Vader 5 Türkiyede satışını görmedim sanki dolar bazında baktığımız da fiyatları yüksek gözüküyor baya Bir arkadaş G7 pro veya cyclone 2 önermiş onun için yorumunuz nedir
  11. R

Beitong Kunpeng 70 – İlk İzlenim

FPS oyunu oynuyor musunuz bilmiyorum ama 5k bütçe için en iyi seçenek hangisi olur
  12. R

Yardım 6.000 TL Kablosuz Kulaklık Önerisi (Nova 5 İade!)

Yorumunuz için teşekkür ederim
  13. R

PC Uyumlu Gamepad Önerisi 3.000 TL Civarı

Bende FPS oyunları için alacağım ama hikaye tabanlıda oynayacağım bütçe 5 - 6k civarı sizce G7 almak mu daha mantıklı olur
  14. R

Benim için FPS oyunlarında nokta atışı ses kasılıyor mu o açıkcası tabi warzone,bf6 veya apex oynuyor musunuz bilmiyorum. Bu tarz karışık oyunlarda her ses ayrıştırılıyor mu o da çok önemli
  15. R

Yorumunuzu bekliyorum hocam bende alabilirim duruma göre
Geri