Bende ses kasmada sıkıntı olmuyor siz FPS oyunlarında hangi ayarı kullanıyorsunuz bende deneyeyim gerçekten fark varsa arkadaşı ona göre detaylı olarak bilgilendireyim
Cloud 3S kullanan birisi olarak diğer arkadaşların yazdığı yorumlara katılmıyorum hiç bir ayar yapmadan geldiği gibi kullandım sadece sürecülerini yükledim ve güncelleştirme yaptım hiç bir EQ ayarı yapmadım. Apex, Warzone oyunlarının bilirsiniz heryerden bir ses gelir bir şey olur bu kulaklık...
Aldım bende tavsiyeler üzerine ayarları yaptım başta beta olanı kurdum biraz saçmaladı program şimdi normal olanı kurdum ve oyun için 7.1 ayarını yapıyorum gerçekten güzel ses veriyor valla ama biraz terletiyor gibi geldi petler
Merhaba arkadaşlar,
Bir sanal sunucu kiraladım. Sevdiğim bir oyun var, bu oyunda iki karakteri AFK bırakabiliyorsunuz ve açık kaldıkları sürece saat başı oyun parası kazanılıyor.
Sorunum şu: Sanal sunucuyu açtığımda oyun sorunsuz başlıyor, ancak rastgele bir süre sonra (bazen 1 saat, bazen 3...
Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim ama Apex5 ve Vader 5 Türkiyede satışını görmedim sanki dolar bazında baktığımız da fiyatları yüksek gözüküyor baya Bir arkadaş G7 pro veya cyclone 2 önermiş onun için yorumunuz nedir
Benim için FPS oyunlarında nokta atışı ses kasılıyor mu o açıkcası tabi warzone,bf6 veya apex oynuyor musunuz bilmiyorum. Bu tarz karışık oyunlarda her ses ayrıştırılıyor mu o da çok önemli