2000 TL'ye kadar bütçem var f/p bir gaming kulaklik önerebilir misiniz?.
1k ve daha altında cidden iyi bir indirim iyi bir fiyat performans ürünü varsa daha da iyi olur.
Merhabalar,
Telefonumu yenileyeceğim ama modeller arasinda çok kararsiz kaldim. Az da olsa telefonlardan anlarım ama tam olarak herşeye hakim olmadığım icin burdan fikir almak istedim. Bütcem düşük oyuzden çok hayali bir şey beklemiyorum tabii ki ama bütcemi aşmayacak ve yeterli olacak bir telefon...
makronu mousenin uygulamasindan kullanirsan en fazla oyun yasaklaması yersin vac olmaz ayri bir yazilim olarsk bir makro çaliştiracaksan oynadigin oyun vac sistemiyle korunuyorsa yakalanirsan vac yersin ben apex legendsta 1 yildir makro kullaniyorum kodlar kendime ait olduğu ve makroyu...
Amd ekran kartlari daha uygun fiyata daha fazla vramlı oluyor ama şuanda kullandiğim rx5500 xt 8b ekran kartınin performansıni hiç beğenmedim 7000 tl civari bir amd ekran kartı alsam dorun coxukurmu yoksa nvdia mi almalıyım suanki ekran kartimda oyunlarda aldiğim goruntu hiç hoşuma gitmiyor...
Merhabalar,
Şuan kullandığım sistemdeki ekran kartım işlemcim ve anakartımj değiştirmek istiyorum 2. el olarak satsam sizce kaça satabilirim BİLGİSİ olan varsa yardımcı olabilirmi?
Ayrıca nereden daha rahat ve hızlı satabileceğimide biliyorsaniz yazarsanız sevinirim.
İntel ® Core ™ İ5 7500 CPU...