rjz4 isimli üyenin son içerikleri

1. rjz4

❌İndirim Bitti! NZXT H Series H7 Flow (2024) RGB ATX Beyaz Mid Tower Gaming Kasa 4.999TL

Acayip uygun fiyat, geçen sene 9k ya almıştım.
  2. rjz4

Hytale Sizce Tutar mı ?

Early access için konuşmak doğru değil, oyun motoru komple değişecek, Minecraft kadar büyük hype yaratmayacaktır ama Hypixel tarafı komple buraya kayar diye düsünüyorum.
  3. rjz4

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

Crystal kart var yine de gelmemiş :D
  4. rjz4

EFI Shell BIOS update hatası

kral ekranda yazıyor sorun, ROM file ile biosun uyusmuyor. daha fazla zorlayip brick etme kartı
  5. rjz4

C-panel GoDaddy'e nasıl bağlanır?

turhosttan aldığın hostingin nameserverlarını godaddyden aldıgın domainin nameserverlarıyla değiştireceksin
  6. rjz4

Yardım Bir sunucuya harici ekran kartı takıp çalıştırmak.

vm provisioning aşamasında nvidia driverlarını da kurman lazım, OS ne sunucudaki?
  7. rjz4

Hangi El Konsolu(Bilgisayarı) Mantıklı ?

o zaman steamdeck oneririm hocam, diğer cihazlar kağıt üzerinde daha iyi gibi gözükse de steamdeck in konsol havası ve community i cok cok iyi. emudeck var emulator olarak da, aşağıdaki linkten community in ürettigi seyleri gorebilirsiniz https://github.com/airscripts/awesome-steam-deck
  8. rjz4

Hangi El Konsolu(Bilgisayarı) Mantıklı ?

alırken epey arastırdım, stemdeck daha konsol gibi. windows bir makina aldıgında veyahut arayüzü olmayan bir makina aldıgında cogu seyle sen ugrasıyormussun diyorlar fakat steamdecke de non-steam oyun kurma veya bir sey kurma olayı zor
  9. rjz4

Sanal bilgisayar önerisi – Hyper-V vs VMware vs VirtualBox

ne yapacağına bağlı, macte kali kullanmak icin vmware fusion kullanıyoruz mesela biz şirkette. epey stabil
  10. rjz4

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

evet doğru demis, içi kağıt. fakat hir problem görmedim 5 ayakta oldugu icin sağlam duruyor
  11. rjz4

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

teşekkürler hocam size de hayırlı olsun, tertemiz geldi benimki kutu ve kablo poşetleri kapalıydı, umarım sizinki de müko kondisyonda gelir 🎉 1759821609...
  12. rjz4

beyaz rengi 4.6k ya geldi depo+ %20 indirimi vardı
  13. rjz4

blackshark v2 pro 2023 beklediğimden çok iyi cıktı, ihtiyacı olan kacırmasın bence stok varsa
  14. rjz4

ondan anlamıstım :( kabloların oldugu poşet de acilmamisti, başka nereden anlayabilirim?
  15. rjz4

az once blackshark v2 pro 2023 elime ulastı, bunun 2023 oldugunu nasıl anlarım bilen var mı? ürün sıfır kutusu acılmamış. edit: register ettim 2023müs :D harcadigim en iyi 4.5k
Geri