Kasa için kullanan var mı çok yük uygulamasak da bazen anakart vidaları ya da fanlara yüklenmek gerekiyor iş görür mü fazla dandikse Bosch paylaşılan ürünü düşüneceğim
Hawk future ve fab ikisini de kullandım, malzeme kalitesi aynı değil kesinlikle. Yüksek kiloluysanız mekanizma gerçekten iyi çok rahat future kullanırsınız, oturma alanı olarak tespitiniz doğru fab kadar geniş değil. Tek sevmediğim yanı bel desteğini her ikisinin de beğenmemiştim kendim extradan...
Hocam sanmıyorum daha önce de benzer teklifler geldi uğraşmak istemiyor ayrı şekilde, ilan linki istedim geldiğinde yine de ileteyim isterseniz kendisine de sorabilirsiniz
Yakın bir arkadaşımda monitörlü ekipmanlı bir sistem var hocam, giriş için yeterli gelebilir şehrinizi bilmiyorum lakin ilgilenirseniz özelden linkini iletebilirim
Kalitesiz bağlantı adaptörleriyle belki olabilir hocam ama dark, tp link gibi bilindik markalarla sorun olmuyor. Film dizi izlerken görüntü ses bağdaşmaması yaşamadım, zaten oyun oynarken ses kasmak gerekirse kulaklığa geçiyorum. En kötü kablolu hoparlörler bile 1000 lira olduğu için kabloyla...
https://www.tp-link.com/tr/home-networking/adapter/ub500/
Bu ürünü aldım hocam ürün Bluetooth ile kasaya bağlanıyor, olumlu yorumları var kopma vs yaşamadım. Kablo ile uğraş ak istemezseniz alternatif bilinen markaları da düşünebilirsiniz kabloyla hiç kullanmadım ürünü
Aktif olarak kullanıyorum 1200 e almıştım 3 taksit, başarılı bir performansı var fiyatına göre gerçekten iyi. Tp link marka dongle alıp masaüstünde kablosuz olarak kullanıyorum bir sorunu yok,ihtiyaç olanlar alabilir.
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-m27q-27-1ms-qhd-ips-oyuncu-u-fiyati,884960442.html
Aktif olarak kullanıyorum düşünebilirsin hocam muadillerine göre f/p gelmişti memnunum.
Afyonlu olaraktan değil imalatçı danayı evinde beslese yine bu fiyata dana sucuk olmaz hocam, örnek vermek gerekirse tavuk 150-200 ise dana sucuk 450-700 arası değişiyor fiyatlar (bazı markalar gereksiz pahalı ama şüphe kalmıyor tabi orası ayrı)
Geçmiş senelerde tavuk-et karışımı yaygındı ama...
Bilgisayardan pek ayırmıyorum bağlantıyı hocam ben yine ışığa bakayım en iyisi :) Adaptörün amperinin fazla olması mantıklı bir sebep çünkü hep USB’den şarj ettim aman aman uzun sürmeden çektiğimde bile az kullanımda bir hafta rahat götürüyordu
Hocam konudan bağımsız ama şarj yüzdesini nereden kontrol ediyorsunuz? Aynı ürünü kullanıyorum azalınca ışık kırmızıya dönüp low battery sesi geliyor şarja takınca yeşile dönüyor.
Soket biraz sert acaba ondan temas etmemiş olabilir mi diye düşündüm