rker isimli üyenin son içerikleri

1. rker

Sisteme Masa Önerisi

ne kadara patladı ve nerede yaptırdınız
  2. rker

Yardım İncehesap Fırsatçılığı

incehesap fiyatları çok garip geliyor bana, ne onu ne de piyasayı detaylı takip etmedim ama bir akşam fiyatlara bakarken 33k yazan ekran kartı sayfayı yenileyince 41k olmuştu. Sabah yine baktım 33kya geri düşmüş. Bilemiyorum bu neyi etkiliyor ama fiyatlandırma olarak bana kafa kaşıtan çok ürün var
  3. rker

Epic Games Oyun Önerisi

tek başına da oynanır ama şöyle 1 2 kişiyle girmezsen tadı çıkmaz bence başka simülatör tarzı oyunlardan da çok haberim yok haydi iyi oyunlar
  4. rker

Epic Games Oyun Önerisi

birlikte oynayacak arkadaşın varsa raft oyna ama epicte varmı hiçbir fikrim yok ve teknik olarak hikayeli oyun diye geçiyor
  5. rker

Sistem Bitti Önerileriniz İçin Çok ama Çok Teşekkür Ederim.

not aldım hocam teşekkürler
  6. rker

Epic Games Oyun Önerisi

gta tarzında diyorsan watch dogstan başka çok open world oynamadım ama başka çeşit seviyorsan önerebilirim
  7. rker

o zaman 9700x yerine 7800x3d alınıp aradaki fark piyasadaki en leş ram alınarak çıkarılabilir mi 😂
  8. rker

Epic Games Oyun Önerisi

gül gibi oyun oynanmaz mı bir de grafik modu patlat süper 😂
  9. rker

Çalışır çalışmasına da belki expo falan tam çalışmayabilir. Bildiğim kadarıyla bu risk şu an çok az dert etmeye gerek yok biraz öylesine söyledim diyelim
  10. rker

öyle bir şey ilk defa duydum ramlerin kendisinden bahsediyorum
  11. rker

Bu dual kit ramler fabrikada birlikte test ediliyormuş falan filan diye bir şeyler duydum geçmişte. Teker teker alınıp birlikte kullanılan single kit ramler aynı model olsa bile tamamen uyumlu olmama şansı varmış sanırım
  12. rker

şimdiki ve gelecekte alacağınız ramler arasındakinden bahsediyordum
  13. rker

hocam 1 dakika önce başkasının tam tersini dediğini gördüm bu X3D chiplerinde 6000mhz cl30 olmazsa olmaz falan bu iş hayırdır açıklayabilir misiniz bana
  14. rker

istediğiniz modelden şimdi 1x16gb alıp gelecekte bir tane daha alsanız olabilirdi bence ama uyuşmazlık riski ne kadar bilmiyorum
  15. rker

Epic Games Oyun Önerisi

watch dogs 1 de al 2. oyun yalnız kalmasın
Geri