A serisi olmayan herhangi bir anakart yeterli olacaktır.İşlemci zaten taş çatlasın stres testinde 85-90w civarı çekiyor(ben90W göremedim ama 90 diyelim) oyunlarda 30-50W yer yer en fazla 60W çekiyor o yüzden işlemciden yana anakartta bir kısıtlama yok diğer isteklerine göre seçmelisin.Ben MSI...
27 inç monitörümün yanına 2. bir monitör bakıyorum ama 24" mi 27" mi karar veremedim.Tavsiyede bulunacak var mı ? Çok büyük beklentilerim yok pivot olsun 60 Hz olmasın TN olmasın.
Az önce CS2 de lobide duruyorken bilgisayar bir anda hiçbir hata donma takılma vermeden direkt reset attı ve normalde monitörü tamamen açıp kapatınca çıkan ekranı geldi ve reboot attı sisteme neden olabilir ?
Olay görüntüleyicisinde de bir şey gözükmüyor.
Mediamarkt a götürüp verdim ama çalışanlar rezalet. Durumu anlattığımda kullanıcı hatası yerine geçtiğini söyledi.Günlük normal kullanımdayken kendi kendine menteşe kırıldı nasıl kullanıcı hatası oluyor dedim."Ama kullanmıştınız ürünü" diye komik bir cevap aldım.Bir de üstüne iade etmek...
Bugün 5 aylık kulaklığımı normal bir şekilde kafamdan çıkarırken çok sert bir şekilde kafamda menteşe attı ve kırıldı. Bu durumu başka yaşayan var mı? Razer ın Türkiyedeki servisi kim tam olarak bulamadım internette.Servise gönderip de olumlu dönüş yapan var mı? Çünkü MediaMarkt'ı aradığımda...
Birkaç gündür synapse üzerinden hiçbir ayarı yapamıyorum ve ses düzeyi de azaldı hiçbir şekilde çözüm bulamıyorum fakat bir de kulaklıkta dip ses gibi bir ses vardı o da gitti anlamadığım bir şekilde.Benzer bir durum yaşayan ya da çözümünü bilen var mı ?S (Razer supporta yazıyorum illa seri...
Hocam biraz fps düşüşü var gibiydi alt tab atıp NVIDIA appten VSYNC i kapamıştım onu açayım dedim bilgisayarım dondu dinlediğim müzik bile durdu baygınlık geçirdi bir an pc kendine gelmesi 15 sn falan sürdü:).Başka hiçbir oyunda da yaşamıyorum yani bunları bilemiyorum ne sorun var.
Ney sabit kalıyor hocam anlamadım ? Monitörüm 160Hz VSYNC açık olsa ne olur 160 fps almıyorum ki tam anlayamadım dediğinizi ?
1741465659
Ona da bakayım ama şimdi de NVIDIA app de dlss açmayı çözemedim diğer oyunlarda gözüküyor ama elden ringde opsiyonu göremedim.
Genel driver sorunu mu var ?Bu GTA 5 enhanced da şehrin orta kısımlarında GPU kullanımı 60 a kadar bile düşebiliyor dolayısıyla çektiği güç de düşüyor ama kapalı alanlarda vs usage 99 watt da 320 civarı iyi güç çekiyor yani.Bu genel bir problem mi şuan ?
1741465217
Deneyeceğim şimdi tamamdır.
Evet öyle olmalı ama ne yapabilir aklıma bir şey gelmiyor.Optimizasyonu iyi olarak bildiğim gow ragnarök te ortalama 140 fps civarı ve %1 %0.1 fpslerim de 120 civarı yani stuttering bile yok elden ringde ne var anlayamadım.
1741464737
dlss var mıydı göremedim ayarlarda ?Birazdan bakacağım ama...
Hayır hocam steamden oynuyorum.
1741458286
Ekran kartı kullanımı 50-60 arası cpu da çok düşük 15 falan fakat fps 50 ye de düşüyor anlamadım.Daha yeni sekiro bitirdim o da 60 capti fakat elden ringden daha akıcıydı.