rmzncvhr isimli üyenin son içerikleri

1. R

TP LINK TL-WN722N USB WiFi Adaptörü Elektrik Kaçırıyor!

Denedim öncesinden, yine aynısı oldu. 5dk' ya kalmadan PC' nin internet gidiyor ve adaptörün metal kısımlarına dokunduğumda ya da kasaya dokunduğumda elektrik çarpıyor. Wifi adaptörünü çıkardığımda ise sorun düzeliyor.
  2. R

Antenin içindeki kablolar birbirine değip kısa devre mi yaptırıyor bende anlamadım. Anten değişince sorun düzeldi. Fakat buna tam anlamıyla ne sebep oldu merak ediyorum. Statik elektrik ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
  3. R

İlk defa bugün başıma geldi aylardır kullanıyorum. PC deki internet bir anda gitti ve bende düzeltmek için antenle oynadım. O sırada antenin adaptöre bağlanan metal kısmına elim değdi ve elektrik çarptı hafif biçimde. Daha sonra farklı girişlere çıkarıp taktım sorun düzelmedi. Wifi adaptörünü...
  4. R

Battlefield 1 Sunucu Bulunamadı Sorunu

Daha düne kadar her şey normaldi. Şimdi oyuna bir gireyim dedim sunucu bulunamadı diyor sunucu tarayıcıda. Filtreyi 50 defa sıfırladım, bulsun diye herşeyi işaretledim vs. yok abi bulmuyor. Neyse favori sunucularımdan gireyim dedim bide ne göreyim, favori sunucu eklemediniz diyor. Ki orda bir ton...
  5. R

Wolfenstein II The New Colossus tuhaf kasma sorunu

Dün hiçbir şekilde 35 FPS altına düşmeyen oyun bugün açtığımda, yine aynı yerlerde 15 FPS görüyor. Oyun oynanamaz hale geldi. Grafik ayarlarına bakıyorum, yok her şey aynı hiçbir değişiklik yok fakat ne olduysa oyun bugün kasmaya başladı. Diğere oyunlarda bir sıkıntı yok, onlar normal. Ekran...
  6. R

AMD Athlon 3000G ve A8 9600 gibi APU işlemcilerde stok sorunsalı

Dostlar bu işlemciler stoklarda kalmamış hiçbir yerde. Bu işlemciler ne zaman geri gelir? Kesinlikle almam gerekiyor.
Geri