RmznD isimli üyenin son içerikleri

1. R

Ps5 Tozlanma sorunu ?

Merhaba arkdaşlar. Bir süre önce ps5 slim aldım. Yerim olmadığı için yatay ayaklarıyla fotoğrafta göründüğü yerde yatay bir şekilde duruyordu. Ancak çok fazla tozlanacağını düşünerek dikey ayaklık alıp fotoğrafta göründüğü gibi koydum. Ancak şimdide ps5 in altında güç kaynağı havalandırması var...
  2. R

The last of us etkisinden kurtulamamak ?

Sanırım oyun oynamaya ara vereceğim. Dizideki Ellie iyi değil.
  3. R

The last of us etkisinden kurtulamamak ?

Merhaba arkadaşlar. The last of us'ı bitirmemin üzerinden hatrı sayılır bir süre geçti. PC'ye ilk çıktığında oynayıp bitirmiştim. Ancak şu zamanlarda düzenli olarak oynayıp bitiriyorum. Artık oyundaki her diyaloğu ezberledim sayılır. Part 1'den sıkılıp remastereda döndüm. Bu arada bi sürü oyun...
  4. R

Ekranda yırtılma sorunu ?

PC de calismayip ps5 te calismasinin nedenini bulamadım bı türlü
  5. R

Ekranda yırtılma sorunu ?

Merhaba arkadaşlar. Ben PC de bı süredir ekranda yırtılma sorunu yaşıyordum. Ama ısınınca düzeliyordu. Bı sure önce ekran tamamen gitti ama ps5 i bağlayınca ekranda sorun yoktu. Bende PC bozuldu diye düşünüp ekran kartı bozuldu sandım. Ama bugün ps5 te de az bişey yırtılma olunca monitör den...
  6. R

Ekran kartı driver yüklerken sorun ?

Arkadaşlar konuya güncelleme PC yi televizyona bagladigimda sorunsuz çalışıyor.
  7. R

Pc yi açıp driverleri silebilsem kuracağım ama silemiyorum. Akşam tekrar deneyeceğim.
  8. R

Bence görüntü yok çünkü PC çalışıyor. Monitörü her açmada birkaç saniye gelip geri gidiyor. Ramlerden olabilir mi HDMI ve DP kablo yuvasını değiştirip taktım. Olmadı.
  9. R

Hayır ekran kartını kurcalamadim. Bı süredir böyle yırtılma ilk acildiginda oluyordu. Bı sure sonra gidiyordu. Monitörü kapatıp açınca ekran geliyor ama yırtılarak geri gidiyor. PC yi acamiyorum güvenli mod nasıl başlatacagim. Bios da güvenli modda başlat seçeneği varmı ? 1764528465 Driverı...
  10. R

Fotograf
  11. R

Merhaba arkadaşlar. Birkaç gün önce PC kendi kendine ekran gitti. Ve açmaya çalıştığımda ekran hiçbir şekilde gelmedi. Bugün actigimdaysa ekran vardı ama ekran kartı driver yoktu. Aygıt yöneticisinde ekran kartı görünüyordu. Driveri elle bulup yukledigimde ekran tekrar titreşerek gitti. Fotoğraf...
  12. R

Kredi Kartlarının Limiti Neden Aynı ?

Evet arkadaşlar. Soru başlıktaki gibi Yapıkredi gold kartım var müşteri hizmetlerini aradığımda yeni başvuru yaptılar ve kart onaylandı ama iki kartın limiti de aynı nedenini anlayamadım.
  13. R

NZXT Psu Uyumlu mu ?

Merhaba arkadaşlar. Bende Frisby Venom 9270G ve ASUS B450M Dragon anakart var. PSU değiştireceğim. NZXT C850W PSU bu kasaya ve anakarta olur mu yardımcı olursanız sevinirim. https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-850w-c850-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-p-44264?utm_campaign=akakce&v=1.28
  14. R

Öneri Pc Çevrımdışı Oyun Öneri̇si̇

Skyrim çevrimdışı mı bilmiyorum ama seversen uzun süre gidersin. :D
  15. R

Frisby 650 W Venom FC-9270G Kasaya Uygun PSU ?

Merhaba arkadaşlar. https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-frisby-venom-fc-9270g-650-w-led-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,453598153.html Bu kasa var bende ve PSU çok kalitesiz. Bazı donmalara sebep oluyor. Bu kasaya MSI'ın 850w PSU'sunu almayı düşünüyorum. Kasaya sığar mı uygun olur...
Geri