abdullah abinin önerisiyle aldım sağolsun güvenim tamdır çok beğendim laptopu ama şöyle bir sorunum var, bir saat rdr 2 oynadım iki defa ekran siyah oldu başka oyunda deneyeyim dedim witcherdada aynısı oldu ekrandamı anakarttamı driverlardamı sorun anlayamadım format attım driverları tekrar...
https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507xi-lp041-8gb-rtx4070-140w-ryzen-9-7940hs-16gb-ram-512gb-ssd-15-6-inc-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004H2G87 verdiğim linkteki laptopu almak istiyorum fakat laptop turbo boost açık bir şekilde geliyormuş, laptopun ısınma problemleri...
Çok kötümü yani çok şüpheli konuşuyorsun
1685317897
O kadar cok bekliyorumki dayanamayip easter gamers tvden ilk videoyu izlemistim bu bas yapit bir harika
Bir pc oyuncusu olarak sony özel oyunlarını severek takip ediyorum ve pcye çıkmasını bekliyorum,tahminimcede bu senenin sonunda the last of us part 2'yi pcde göreceğiz.
İlerdede belirttiğim üzere spoiler yedim.. Sizce öğrendiğim spoilerlar ana hikayenin bütününü çok etkiliyormu? Oyunu oynamanın...
Korku oyunlarını seven birisi olarak dead space oyunlarını hiç oynama fırsatı bulamadım sizce dead space 1 günümüzde teknik olarak eski olsada oynanabilir mi?
Dell g15 5515 modelli laptopumun camı kırıldı ve servise gönderip yaptırdım. Aldığımda ekran ölü piksel olsun ışık sızması olsun hiç bir şey rastlamadım. Ama bir sorun vardı ki bilgisayarı başlat tarafından bilgisayarı kapat kısmına tıklayınca PC kapanıyor ama kendini uyku moduna alıyordu PC nin...
Aga oyun daha geliştirme aşamasındayken çalışan tarafından çekilmiş görüntüler eskiden çekmiş çünkü rokstar bu adamı attı işten intikam almak için atmış olabilir bu görselleri ama bu görseller daha oyunun başlangıç geliştirme aşamasında olan görüntüler olabilir buarada PS4 last of us 2 gibi çok...
Doğru knk sırf Nvidia ekran kartı tercih etmem dlss ve reflez ten dolayı normalde pcyi alicagim zaman RX 5600m alacaktim sonra dedim dlss zaten fark atar bence Nvidia çoğu oyuna her yeni oyuna getirecegini düşünüyorum hatta plastationun oyunlarınada geliyor dlss bir nimet ama ben AMD tarafında...
Rtx 3050 maxp laptop kullanıcısı olarak suanlık beni tatmin ediyor. ama ne yazıkki wram 4 gb olarak sunuyor. Mobil tarafta umarım wram en az 6 GB olur ve performans olarakta ekran kartlarının iyi olmasını temenni ediyorum . Bence ışın izleme konusundada eksik yani masaüstü tarafında verdikleri...
öğrenciyim çalışıyorum ve 2023 ocaktan bir itibar 2023 temmuza kadar her ay bir altın hesabı açıp para atmayı düşünüyorum. sizce hangi bankadan yatırım yapmalıyım iyi veya kötü yönlerini söylerseniz sevinirim.