rmznkrtl__ isimli üyenin son içerikleri

1. rmznkrtl__

Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

Nasıl olacak yani eski nesile fg gelirmi diyorsun 1704223361 Ozmn öyle bişi olsa fsr3 niye eski nesilde çalışıyor
  2. rmznkrtl__

Tüm Nvidia ekran kartlarında Frame generation

Gelecekmi ki Gelecek mi ki 30 ve 20 serisine beklemeli diyorsun
  3. rmznkrtl__

Çözüldü✓ Laptop birden şarjda birden kapandı açılmıyor

Nasıl çözdün birader bendede aynı sorun var hatta güç tuşuna her bastığımda bilgisayardan garip bir ses geliyor
  4. rmznkrtl__

Yardım Acer Nitro 5 rtx 3070ti laptop oyunlarda arada siyah ekran veriyor çözümü varmı?

abdullah abinin önerisiyle aldım sağolsun güvenim tamdır çok beğendim laptopu ama şöyle bir sorunum var, bir saat rdr 2 oynadım iki defa ekran siyah oldu başka oyunda deneyeyim dedim witcherdada aynısı oldu ekrandamı anakarttamı driverlardamı sorun anlayamadım format attım driverları tekrar...
  5. rmznkrtl__

Asus Tuf Gaming A15 rtx 4070 laptop alınır mı??

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507xi-lp041-8gb-rtx4070-140w-ryzen-9-7940hs-16gb-ram-512gb-ssd-15-6-inc-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004H2G87 verdiğim linkteki laptopu almak istiyorum fakat laptop turbo boost açık bir şekilde geliyormuş, laptopun ısınma problemleri...
  6. rmznkrtl__

The Last Of Us Part 2 spoiler yedim

Çok kötümü yani çok şüpheli konuşuyorsun 1685317897 O kadar cok bekliyorumki dayanamayip easter gamers tvden ilk videoyu izlemistim bu bas yapit bir harika
  7. rmznkrtl__

The Last Of Us Part 2 spoiler yedim

Bir pc oyuncusu olarak sony özel oyunlarını severek takip ediyorum ve pcye çıkmasını bekliyorum,tahminimcede bu senenin sonunda the last of us part 2'yi pcde göreceğiz. İlerdede belirttiğim üzere spoiler yedim.. Sizce öğrendiğim spoilerlar ana hikayenin bütününü çok etkiliyormu? Oyunu oynamanın...
  8. rmznkrtl__

Dead space 1 Oynanır mı?

Korku oyunlarını seven birisi olarak dead space oyunlarını hiç oynama fırsatı bulamadım sizce dead space 1 günümüzde teknik olarak eski olsada oynanabilir mi?
  9. rmznkrtl__

Dell g15 5515 ekran değişimi sonrası ekran kapanmıyor

Dell g15 5515 modelli laptopumun camı kırıldı ve servise gönderip yaptırdım. Aldığımda ekran ölü piksel olsun ışık sızması olsun hiç bir şey rastlamadım. Ama bir sorun vardı ki bilgisayarı başlat tarafından bilgisayarı kapat kısmına tıklayınca PC kapanıyor ama kendini uyku moduna alıyordu PC nin...
  10. rmznkrtl__

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

Zaten oyuzden dedim Knk az kişi PS5 kullaniyor
  11. rmznkrtl__

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

Aga oyun daha geliştirme aşamasındayken çalışan tarafından çekilmiş görüntüler eskiden çekmiş çünkü rokstar bu adamı attı işten intikam almak için atmış olabilir bu görselleri ama bu görseller daha oyunun başlangıç geliştirme aşamasında olan görüntüler olabilir buarada PS4 last of us 2 gibi çok...
  12. rmznkrtl__

İlerde laptop tarafında mobil rtx 4000 serisi nasıl olur?

Doğru knk sırf Nvidia ekran kartı tercih etmem dlss ve reflez ten dolayı normalde pcyi alicagim zaman RX 5600m alacaktim sonra dedim dlss zaten fark atar bence Nvidia çoğu oyuna her yeni oyuna getirecegini düşünüyorum hatta plastationun oyunlarınada geliyor dlss bir nimet ama ben AMD tarafında...
  13. rmznkrtl__

İlerde laptop tarafında mobil rtx 4000 serisi nasıl olur?

Rtx 3050 maxp laptop kullanıcısı olarak suanlık beni tatmin ediyor. ama ne yazıkki wram 4 gb olarak sunuyor. Mobil tarafta umarım wram en az 6 GB olur ve performans olarakta ekran kartlarının iyi olmasını temenni ediyorum . Bence ışın izleme konusundada eksik yani masaüstü tarafında verdikleri...
  14. rmznkrtl__

Altın hesabını hangi bankadan açmalıyım?

öğrenciyim çalışıyorum ve 2023 ocaktan bir itibar 2023 temmuza kadar her ay bir altın hesabı açıp para atmayı düşünüyorum. sizce hangi bankadan yatırım yapmalıyım iyi veya kötü yönlerini söylerseniz sevinirim.
  15. rmznkrtl__

(SPOİLER) The last of us 1-2 spoiler yedim.

Sağol knk motive etti. Beni ☹️
Geri