RoadtoP isimli üyenin son içerikleri

1. RoadtoP

Monitörde Görüntü Periyodik Olarak Gidip Geliyor

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda mevcut ve uzun süredir çözemediğim bir problemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bilgisayarımda aktif olarak kurgu yapıyorum ve Adobe programlarını kullanıyorum. Bu sorun oyun oynarken değil, genelde CUDA çekirdeği kullanarak yaptığım kurgularda başıma geliyor...
  2. RoadtoP

Çözüldü✓ Monster Notebook Ekranda Çizgilerin Çıkması ve Aşırı Donma

Arkadaşlar ürünü garantiye yollamıştım. Sorun ekrandaymış LCD paneli değiştirmişler.
  3. RoadtoP

Notebook Tepki Vermeme Sorunu

Selamlar, Asus Tuf serisi bilgisayarımız güç düğmesine basılınca tepki vermiyor. Şarj oluyor, güç düğmesine basılınca güç ışığı yanıyor fakat ne fanlar ne de ekranda tık yok. Daha önce başına gelen varsa veya bu sorunun neden kaynaklı olabileceğini biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz...
  4. RoadtoP

Pny Rtx 2060 Uprising 12 Gb 5410 Tl

Arkadaşlar çok acil ekran kartı ihtiyacım olduğu için bu fırsatı kaçırmadım fakat aklıma takılan şeyler var. RTX 2060 modelinin 6GB versiyonlu muadilleri bile 5400 liradan pahalıyken, bu ekran kartı nasıl bu kadar ucuz olabiliyor?
  5. RoadtoP

Çözüldü✓ Monster Notebook Ekranda Çizgilerin Çıkması ve Aşırı Donma

Merhaba arkadaşlar, Monster marka notebook ekranımın en üstünde yatay olarak çizgiler çıktı ve aşırı donmaya başladı. Mouse ile hareket bile edemiyorum. Görev yöneticisinde ekran kartı kullanımı %0 gözüküyor. Daha önce başına gelen ya da bir tahminde bulunabilecek var mı? Teşekkürler. 1663197967
  6. RoadtoP

Çözüldü✓ Amd Ryzen 5 5500 Görüntü Gelmiyor

RAM'i tekrar çıkarıp takınca sorunum düzeldi.
  7. RoadtoP

1659572094 Pili çıkarmadan bir kere daha açmayı denedim anakartın üzerindeki bütün ikaz lambaları yanıp söndü ve görüntü geldi. Çok garip şeyler oldu anlayamadım neyden kaynaklandığını. 1659572191 Şimdi de RAM'in teki gözükmüyor.
  8. RoadtoP

Güç geliyor bütün fanlar dönüyor fakat görüntü gelmiyor anakartın CPU ışığı yanıyor. Şimdi bios flash ile güncelleme yaptım yine gelmedi görüntü. 1659571511 Garip bir şekilde bios güncelledikten sonra şimdi de RAM ışığı yanmaya başladı.
  9. RoadtoP

Bunu da denedim ve fayda etmedi.
  10. RoadtoP

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Dediğinizi yaptım fakat olmadı.
  11. RoadtoP

Merhaba arkadaşlar. Bugün elime ulaşan MSI B550 A Pro anakart ve Ryzen 5 5500 işlemciyi kurdum. İlk açtığımda sıkıntısız görüntü aldım. Bios ayarlarını yaptım ve güncel driverları sitelerinden kurdum. Daha sonra fanları smart moda almak için tekrar biosa girdim ve ayarladım. Kaydedip çıktıktan...
  12. RoadtoP

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥MSI B550-A Pro Anakart 1959 TL🔥🔥🔥

Kendi kutusu var ekstra penta kutusuna koymuşlar faturayı da penta kesmiş.
  13. RoadtoP

Penta kutusuyla geldi o biraz tedirgin etti.
  14. RoadtoP

Kartım elime ulaştı. Görünüm olarak bir sıkıntı görünmüyor. İşlemcim ulaşınca deneyeceğim.
  15. RoadtoP

Ben de dün bu anakartı aldım. Fiyatının çok düşük olması biraz kıllandırdı açıkçası. Kargo dağıtıma çıkmış göreceğiz.
Geri