Rob1n isimli üyenin son içerikleri

1. Rob1n

🔥İndirim 2.5lt Pepsi 65tl A101'de

Gidin Zero için. Gerçekten 1 hafta için öyle bir zevke geliyorsunuz ki, bir daha normal kola içince mideniz bulanıyor şekerden. Keşke zero’nun 10 litrelikleri çıksa.
  2. Rob1n

❌İndirim Bitti! 569 TL Asus Rog Harpe Iı Extreme Edition 20. Yıl 8k Hz Kablosuz Gaming Mouse

Arkadaşlar benim mouse geldi, kuyumcuya gidiyorum şimdi altını bozdurmaya
  3. Rob1n

❌İndirim Bitti! 569 TL Asus Rog Harpe Iı Extreme Edition 20. Yıl 8k Hz Kablosuz Gaming Mouse

İncehesap deposuna koşarak gittim sipariş red yemeden alıp geldim arkadaşlar. Teşekkürler İncehesap!
  4. Rob1n

🔥İndirim Razer Viper V4 Pro - 8599 TL!

Bilmediğimden soruyorum, kanıtı var mı hocam?
  5. Rob1n

Pazarama 400/150 TL İndirim Kodu

Ne alınabilir, alacak arkadaşlar paylaşırsa iyi olur diğer kişiler için.
  6. Rob1n

❌İndirim Bitti! İtopya Her Gün 1 Ürün, 1 Özel Fiyat

Xiamjinping Soğutucu Fanı yolda desene
  7. Rob1n

Türklere yapılan zulümden dolayı Çin boykot edilmiyor, ama Amerikan markası Razer boykot öyle mi :d
  8. Rob1n

Hayırlı olsun hocam. Bol bol hs atman dileğiyle 🫶
  9. Rob1n

1. 8349 TL aldım. 2. Amazon satıcılı olması (30 gün deneyip iade edebilirim koşulsuz şartsız.) 3. Gecikme değerleri kablosuzda en düşük Mouse, diğer teknolojilerine ve yapısına girmiyorum bile. 4. Yazılım ve Garanti desteği 5. WL Mouse tarzı butik markaları sevmiyorum. 6. Vade farksız 6 Taksit...
  10. Rob1n

İnsanlarda bunu anlamıyor işte hocam. Razer ve Logitech piyasa standartları ile oynadı resmen. Şuan bu iki marka olmasa mouselar bu seviyede olmayacaktı. Razer hiç bir zaman kalitesini bozmadı Viper v3 - Viper v4 bunun en basit örneği.
  11. Rob1n

Ailenizden birinin numarasıyla yeni Amazon hesabı açarsanız eğer fiyatı: 8349 TL düşüyor :)
  12. Rob1n

Benim övdüğüm bir şey yok ortada, teknik, donanım, yazılım, özellik, gecikme vb vb aynı olduğunu iddia ettiği bir mouse üstüne bende öyle olmadığını söyledim. Sora v3 kullanmak istiyorsanız tabii ki kullanabilirsiniz. Ama Viper V4’e de bok atmanın hiç bir mantığı yok.
  13. Rob1n

Tıklama ömrü, Batarya, Yapı malzeme, Donanım, Yazılım ve Razer olması. Bunların hepsinde yine önde. En yakın rakibi ATK Blazing Sky F1 V2 Extreme onunla kıyaslamasını yaptım. Superstrike sınıfta kalıyor direkt. Gecikme konusunda da 1. Numara Viper V4 haberin olsun.
  14. Rob1n

Viper V4 49 Gram Gen 3 Özel Optik Sensör En önemlisi gecikme (piyasanın tüm mouselardan en düşük seviyede olması). Synapse 4 Tutarlılığı Tek Şarj’da 180 Saat Şarj Desteği Poliamid fiber takviyeli özel gövde, Smooth-touch kaplama Yeni switch teknolojisi Razer Gen-4 Optik (100 Milyon Tık, Sıfır...
Geri