Rob1n isimli üyenin son içerikleri

1. Rob1n

🔥İndirim Vatan PC OEM Dropları 33.998 TL - 55.998 TL Arası 4 Sistem

Hepsi kötü bu arada. Almayın bence.
  2. Rob1n

🔥İndirim Gta 6 Standart 3495₺/ Ultimate 4485₺!

Site güvenilir de, berbat bir ticket sistemi var. 5 ticketi geçtiğinizde ticket atamıyorsun. Dolayısıyla iade içinde paranıza çöküyorlar.
  3. Rob1n

🔥İndirim Migros Kek Bisküvi İki Al Biri İade

Şu Migros’un hakkı harbiden ödenmez. Sürekli 2 al 1 öde kampanyaları yapıyorlar ve genelde tüm ürünleri gerçekten indirimli fiyattan ve fiyatı şişirmeden yapıyorlar. Helal olsun ne diyelim.
  4. Rob1n

Aula Leobog Seiya (Star Vector) Mekanik Klavye Switchi 100 Adet 873tl (Kuponlar Aktif)

773 TL oluyor kuponla değer mi? Epomaker Th-80x ile kullanılır mı sizce?
  5. Rob1n

🔥İndirim 149,99tl---Mack Mcc-4008 2.5 Hard Disk Kılıfı Siyah Turuncu

Tüketim çılgınlığı tam olarak bu.
  6. Rob1n

🔥İndirim Milka Sürülebilir Çikolata 4 Adet Alımda 402₺

Bu bakış açısıyla düşünecek olursak fare zehrini tatlandırıp yemenin de sakıncası yok öyleyse.
  7. Rob1n

🔥İndirim Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları %25 İndirimde! (4599₺)

Seneye 2. Olduğunda alırsınız yüzde 70 indirimle acele etmeyin
  8. Rob1n

🔥İndirim Samsung Odyssey G5 Monitör (OLED 27" 2k 180hz) - 19 Bin TL

Oled Global’de fiyat artışına giderken, Türkiye’de neden düşüşte? Sebebi çok basit aslında. “Ekonomi kötü olduğu için, 2-3 sene sonra yanma riskini almak istemiyor insanlar. Avrupa’da adamlar 2 gün çalışıp alabildiği için 1 sene sonra yanmasını bile umursamıyor pek.”
  9. Rob1n

🔥İndirim Eti Yulaf Ezmesi 350 Gr 6 Adet Alımda Tanesi 60₺

Hangi markette 70’e satılıyor dostum?
  10. Rob1n

🔥İndirim Eti Yulaf Ezmesi 350 Gr 6 Adet Alımda Tanesi 60₺

6 adet aldım teşekkürler.
  11. Rob1n

❌İndirim Bitti! Getir - Getirbüyük Algida İndirimi

0 TL değilse almam usta. Yeni kampanyalar bekliyoruz Getir’den
  12. Rob1n

❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

Bir ben beğenmedim sanırım. Özelleştirme ile çok daha iyi sistemi İtopya’da alabiliyordun ve adamlar 1 hafta satamadılar bile sistemlerini. Taksit ile alacak varsa bir şey diyemem diğer türlü kayda değer bir fırsat değil bence.
  13. Rob1n

❌İndirim Bitti! 3 Adet X 600ml Clear Men Kepeğe Karşı Etkili Şampuan (Cool Sport Menthol) 425 TL

Bu markanın çoğu ürününü kullandım etkisini görmedim. Almak istiyorsanız farklı markaları değerlendirin derim.
  14. Rob1n

❌İndirim Bitti! Lexar 32gb (2x16gb) Ares Rgb 6400mhz Cl30 Ddr5 Siyah Dual Kit Ram 21.999tl🔥🔥🔥

Abi ram dediğin nedir ki? Kapalı kutu yüzlerce ram var 2.El sitelerinde çok daha uyguna. Eğer taksit seçeneğiniz de yoksa gidin 2. El alın geçin. 4-5k’da cebinizde kalır
  15. Rob1n

Kanye West Konserinde İndirim!

Arkadaşım başka arkadaşının biletinin görselini gösterip direkt girmiş. Ve çok fazla kişi bu şekilde girdiğini söylüyor. Bilete o kadar para verenlere üzüldüm :D sırf rekor kırılsın diye yapılan saçmalık işte.
Geri