Merhaba. 14500hx 4060 laptopum var. FC25 oynarken işlemcime limit koydum 75 derece geçmşyor gayet memnunum ama fifada gpu kullanımı 50 yi geçmediği için fps sürekli düşükte 100 ü asla geçmiyor. kullanımı arttırmak için ayarları fulledim vs. vs. her şeyi denedim ara sıra kullanım artıyor...
merhaba cihaza yazılım yüklemeye çalışırken itunes ve apple devices üzerinden denediğimde telefon kapanıyor ve açılırken laptopla olan bağlantı kesiliyor ve yazılım yükelyemiyorum. telefon destek ekranında kaldı açamıyorumda 3u tools ile denediğimde de öyle bağlantı kesilioyr ne yapsam...
Arkadaşlar 7k bütçem var. Saatten beklentim uzun süre kullanacağım için kaliteli olması, üzmemesi ve şarjının uzun gitmesi bütçe max 7.5 falan çıkabilir
Aklımda hauwei watch gt4 var
Herkese iyi forumlar. 7 aylık bir british kedi sahiplendik ve eve geleli yaklaşık 8-9 saat oluyor. Kedi eve geldi geleli hiçbir şey yiyip içmedi ve bie köşeye gidip oturuyor sadece kanepe altlarına gidiyor çıkmıyor vs. Bilgilendirecek varsa sevinirim
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. HP-Victus 16 (rtx4060 i5-14500hx 16GB) cihaza sahibim. Tüm oyunları yüksek ayarlarda aşırı akıcı bir şekilde oynarken pubg mobile ı indirdiğimde düşük ayarlar dahi olsa gerekli gereksiz sürekli kasma sorunu yaşıyorum ve çok canımı sıkıyor. Oyunun bilgisayarlar...
İyi forumlar. çok hikayeli oyun oynamadım toplasan 5 veya.. oyunumdur genelde klasik cs valo takılıyorum. mafia, max payne ve sniper elite gibi oyunlar oynadım şu sıralar ilgimi bannerlord gost of tsushima gibi oyunlar çekiyor sizden beni çok sıkmayacak oyun önerisi istiyorum. Sistemin...
Herkese iyi aksamlar. 29 kasimda iphone 15 satin aldim ve yaklasik 1 ay gecti ve pil sagligim 99 a dusmus devir sayisi 33 sizce cok cabuk mu dustu yoksa normal mi? Tesekkurler.