RobotikGamer isimli üyenin son içerikleri

1. R

Yardım Son guncelleme sonrasi oyun cokmeleri

1739187348 Arkadaşlar bu fotoğrafa bakabilir misiniz ekran en son böyle oldu
  2. R

Tamamdır deneyeceğim 1739184967 Reis kodları çalıştırdım yaptım fakat yeniden oldu dediğin gibi sıcaklıkta kaynaklı mi bilmiyorum ama laptopum hiç ısınmıyor denecek şekilde oyun oynatıyor ben hic özellikle ekran kartının veya işlemcinin 75° dereceyi geçtiğini görmedim
  3. R

Özellikle şimdiye kadar test ettiğim gta 5, battlefield 1 ve snowrunner da yaşadım şimdi başka bir oyunda daha deneyeceğim onda da çökme olacak mı diye 1739183672 1739183716 Haklısın bende çökmeye başlayınca hem grafik sürücüsünü hem de son windows update i eski sürüme yükledim fakat yine...
  4. R

Mavi ekran vermiyor öylece donup kalıyor hafifte cızırtı sesiyle
  5. R

Reis yaptım windowsun sürümünü düşürdüm nvidia sürücüsünü de düşürdüm fakat yine oyun sırasında çökme oldu ekran takıl kaldı öylece bir şey de yapmama izin vermiyor
  6. R

Herkese selamlar lenovo loq i5 12450hx rtx4050 laptopum son windows 11 güncellemesi ve nvidia dlss 4 sürücüsü güncellemesi sonrası oyunlarda çökme sorunu yaşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
  7. R

Lapop Icin Ssd Önerisi lazım

Çok teşekkürler bilgi için Allah razı olsun
  8. R

Dram duydum ama bana ekstra bir fayda olarak ne sağlayabilir dram olmayınca da herhalde bir 60 70 mb bilgisayardan ram alıyormuş herhalde
  9. R

Çok teşekkürler muhtemelen tercihimi Kingston 3000 veya renegade den yana yapacağım gibi 1737806426 Teşekkürler tavsiye için
  10. R

Çok teşekkürler Kc3000 dışındaki ssdler biraz tuzlu bitcem için ama yine de teşekkürler
  11. R

Herkese selamlar Lenovo loq marka laptopum için ssd önerisine ihtiyacım var laptopu olup ekstra ikinci bir ssd alan varsa veyahutta önerisi olan varsa çok sevinirim aklımda crucial, adata veya kioxia var bir de mld var ama mld çok iyi değil şimdilik diyorlar deneyimlerin varsa 1tb lik alacağım
Geri