Bu tarz yumuşak fırçalar diş eti için acısız olsada doktorum tarafından dişteki plakları iyi temizlemediği gerekçesi ile pek önerilmedi. Orta sertlikte bir fırça işinizi daha iyi görecektir. Curaprox 1560 fiyat olarak uygun olmasa da dişleriniz için değerlendirebilirsiniz.
Amazondan bu güne kadar alıpta başkasının iadesi olarak gelmeyen hiç bir şeyim olmadı. O yüzden şahsım olarak bu tarz elektronik ürünlerde amazonu tercih etmiyorum.
2 ay önce 60 hz ekrandan s25+ geçtim. Öncelikle o konuda hiç bir fark hissetmedim. İnternette bir daha 60 hz ekrana bakamıyorum gibi yorumlar vardı beklentim çok yüksekti. hiç bir fark hissetmedim kafana o konuyu hiç takmana gerek yok. S25+ kullanım olarak çok zevkli ve hızlı bir telefon alan...
Bu sitelerde insanlar kendi hesaplarına oyunu satın alarak onu kiralıyor. Etik değil ama yasakta değil. Hiç bir sorun yaşamadan kullanabilirsin. Sadece playstation oyunlarda PSN istiyor mu ona bak. God of war ragnaroku satın almış ama Psn yüzünden düzgün oynayamamıştım.
Bir süre sonra alışılıyor ve ondan sonra bir daha asla tam boy klavye kullanmak istemiyorsun. 5-10 sene sonra elimdekini değişme ihtiyacı hissettiğimde %60 klavye almayı düşünüyorum.