rockbu isimli üyenin son içerikleri

1. R

Sinerji stellar sistem alınır mı

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-stellar-sapphire-radeon-rx9060xt-pulse-16gb-ryzen-5-7500f-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-55076 nasıl sistem sizce veya aynı fiyat bandında daha güzel var mı
  2. R

Yardım M2 ssd vs ssd sata hangisi daha iyi

Anakart dogrudur hocam peki hanging 2000 olmali okumami yazmami
  3. R

anakartın açıklamasında şöyle yazıyor hocam 1 x M.2 connector (Socket 3, M key, type 2242/2260/2280 SATA and PCIe x2 SSD support) PCIe x2 1500-1800MB/s civarında hızları destekliyormuş yani senin dediğinm gibi 2000mb/s 3000mb/s alsam destekler mi
  4. R

galiba kötü bi ssd. anakartım gigabyte h410mh chatgptye sorduğumda PCIe NVMe M.2 SSD desteklemiyor dedi m2 yuvası sadece sata protokolü destekler dedi m2 sata ile m2 NVMe farkı nedir
  5. R

Bende Sata ssd var m2 almak istiyorum anakartimda m2 yeri var sadece sunu ogrenmek istiyorum m2 alirsam oyunlarda fps'im yukselirmi yoksa sadece oyunu acma hizi, biglisiyari acma hizi vb seylermi degisir
  6. R

Yardım psum patlamis olabilir mi?

Suan ki psu 580e yeterli olur mu peki?
  7. R

Sanmiyorum ya ekran kartini takinca hic biri calismiyor her sey eskisi gibi oluyo pervane kisa bir sure donut duruyo
  8. R

Yardım Ekran kartini takinca calismiyor cikarinca calisiyor

Kasaya ekran kartini takinca calismiyor cikarinca calisiyor sizce sorun nedir dun gece cok iyi calisiyordu ne olduysa dun geve oldu
  9. R

Kral seninkilere beton yetmez beton Sana kurban olayim Ben allah razi olsun dedigin gibi kisa devre yapmis calistirdim tekrar. 1728587101 Calistirdim reis 1728587611 Calismadi aslinda calisti ama Ekran kartini cikarinca calisiyor Geri takinca ayni seyi yapiyor.
  10. R

PSU kasa toplam 3000 demistim 3000 Lira sadece psuya verirsem benim 550ye ihanet olur 1728580989 En iyisi ben bilgisayarciya gotureyim yarin tessekkur ederim
  11. R

Tamamdir cok tessekkur ederim herkese
  12. R

Kasayida degistirebilirim O yuzden kasayla birlikte satilan bir sey varsa iyi olur 3000 beni icin uygundur belki bi tik yukarisi 1728580145 Gercekten cok sagol neyse ki patlamamis 1728580217 Bir sey daha soyleyecem benim PSU gece 12 gibi gitti ama binada bazi dairelerde gece 2den sonra...
  13. R

Aslinda cok haklisin ismi bilinmis koklu bir firma diye ordan almisti ama iyide dayandi 4 yil oldu alali
  14. R

Yarin gostermeye gidicem alternarif bir PSU varsa link atabilir misiniz?
  15. R

Zamaninda babam almisti casperdan hazir pc yani
Geri