RockyEmirhan isimli üyenin son içerikleri

1. RockyEmirhan

steam aile paylaşımı

steam ayarlardan arayüzden families betaya katılın sonra aile bölümünden halledersin
  2. RockyEmirhan

180hz IPS monitör önerisi

ben de yeni aldım memnunum https://www.n11.com/urun/msi-g274qpf-27-1-ms-170-hz-adaptive-sync-wqhd-rapid-ips-led-monitor-45098023?magaza=gpnteknoloji
  3. RockyEmirhan

Monitör tavsiyesi bütçe 8 max 9k

usta benim attığım asus daha çok aklıma yattı bilindik marka shadow boost özellikleri falan baya hoşuma gitti
  4. RockyEmirhan

teşekkürler işlemcim 5600 ekran kartım rx 6700
  5. RockyEmirhan

iyi forumlar arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum ilk defa alacağım için hiç bilmiyorum 10 yıllık monitör kullanıyorum https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aq1a.html bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl aradığım özellikler 2k ıps 165hz hdr özellikli bir monitör sizin bildiğiniz...
  6. RockyEmirhan

rx 6700 sıcaklık hk.

arkadaşlar yanıtlar için teşekkürler bir sürü sürüm denedim en sonunda buldum 23.2.1 versiyonunu kurdum boşta 40-45 derece kartın markası xfx
  7. RockyEmirhan

rx 6700 sıcaklık hk.

usta yazılımı sildim bu nedir resmen 2x yapmış
  8. RockyEmirhan

rx 6700 sıcaklık hk.

arkadaşlar merhaba kart boşta 60 dereceye yakın çalışıyor bence normal değil son gelen amd güncellemeri yüzünden olduğunu sanıyorum siz ne düşünüyorsunuz yapabileceğim bir şey varmı yada en optimum sürüm kaç
  9. RockyEmirhan

A Plague Tale: Innocence bir bölümü geçemiyorum

işte ilk önce konsolla denedim yine aynısı oldu oyunu doğruladım çözülmedi bir türlü
  10. RockyEmirhan

A Plague Tale: Innocence bir bölümü geçemiyorum

arkadaşşlar merhaba ben bu oyunda bir bölümde takılı kaldım nesneyle etkileşime geçemiyorum 2. fotoğrafta e tuşuna basınca hiç bir şey olmuyor çözümünü bulamadım şimdiden teşekkürler
  11. RockyEmirhan

LIGHT/ DARK devresi hakkında

arkadaşlar merhaba ben bir devre yapıyorum devre bu şekilde benim yaptığım bu şekilde ancak devre çalışmıyor elektririk verince ışıklar yanıyor ama olması gerek şey şu ledler kapalı olcak ben ldryi parmağımla kapatınca yanacak şimdiden teşekkürler
  12. RockyEmirhan

Hava araçlarındaki kuyruk çeşitleri

denedim de çok alakasız yanlış şeyler söylüyor ya
  13. RockyEmirhan

Hava araçlarındaki kuyruk çeşitleri

arkadaşlar merhaba sunum yapmam gerekiyorda biraz yardma ihtiyacım var konu şu Hava araçlarındaki kuyruk (yatay ve dikey stabilize) çeşitlerini milli havaaraçlarından örnekler vererek anlatma şimdi ben yatay ve dikey olarak ayırdım başlıkları yatay stabilize için 1.standart yatay kuyruk 2.t-tail...
  14. RockyEmirhan

Kargo teslim alınırken yapılması gerekenler nelerdir?

çalışıp ilk sistemimi aldım ocakta sanırım yurtiçi kargo yada mng kargo getirmişti tam hatırlayamadım şuan kargo geldiğinde camdan baktım bir çocuk koca kutuyu sırtladı geliyo dedim okey yukarı çıktı aynen şöyle dedim kardeşim biraz bekler misin içini açıp bakayım bir sıkıntı var mı diye olursa...
  15. RockyEmirhan

oyun kolu alıp geçeceğim

evet ödemeyide halletim bir sıkıntı yok yardımcı olduğun için çok teşekkürler
Top Bottom