iyi forumlar arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum ilk defa alacağım için hiç bilmiyorum 10 yıllık monitör kullanıyorum
https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aq1a.html
bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl
aradığım özellikler 2k ıps 165hz hdr özellikli bir monitör sizin bildiğiniz...
arkadaşlar merhaba kart boşta 60 dereceye yakın çalışıyor bence normal değil son gelen amd güncellemeri yüzünden olduğunu sanıyorum siz ne düşünüyorsunuz yapabileceğim bir şey varmı yada en optimum sürüm kaç
arkadaşşlar merhaba ben bu oyunda bir bölümde takılı kaldım nesneyle etkileşime geçemiyorum 2. fotoğrafta e tuşuna basınca hiç bir şey olmuyor çözümünü bulamadım şimdiden teşekkürler
arkadaşlar merhaba ben bir devre yapıyorum
devre bu şekilde
benim yaptığım bu şekilde ancak devre çalışmıyor elektririk verince ışıklar yanıyor ama olması gerek şey şu ledler kapalı olcak ben ldryi parmağımla kapatınca yanacak şimdiden teşekkürler
arkadaşlar merhaba sunum yapmam gerekiyorda biraz yardma ihtiyacım var konu şu Hava araçlarındaki kuyruk (yatay ve dikey stabilize) çeşitlerini milli havaaraçlarından örnekler vererek anlatma şimdi ben yatay ve dikey olarak ayırdım başlıkları
yatay stabilize için
1.standart yatay kuyruk
2.t-tail...
çalışıp ilk sistemimi aldım ocakta sanırım yurtiçi kargo yada mng kargo getirmişti tam hatırlayamadım şuan kargo geldiğinde camdan baktım bir çocuk koca kutuyu sırtladı geliyo dedim okey yukarı çıktı aynen şöyle dedim kardeşim biraz bekler misin içini açıp bakayım bir sıkıntı var mı diye olursa...