Rodlayn isimli üyenin son içerikleri

1. Rodlayn

Yardım Sistem, bazı oyunlarda tam gücünü kullanmıyor.

Hocam, GTA Enhanced sürümünü kullanıyorum. MSAA ayarı yok, galiba oyundan silmişler.
  2. Rodlayn

@heloguys Hocam, GTA 5'in kendi yapay çözünürlük arttırma özelliğini denedim ve 1.750x'e aldım. Durumlar böyle, RT kapalı.
  3. Rodlayn

RTX açık, 1080p çözünürlük, tam ayarlarda detaylı olarak attım.
  4. Rodlayn

Ekran kartı sürücüm güncel, anakart sürücülerini de kurdum ve BIOS'umda güncel. 1746246193 RAM'den olma ihtimali var mı peki?
  5. Rodlayn

Çözünürlük 1080p ve V-Sync kapalı.
  6. Rodlayn

Bilgisayarım GTA 5'te ekran kartını %40 kullanıyor, ancak diğer oyunlarda %90'dan aşağı inmiyor. GTA 5'te RT açık bir şekilde oynuyorum, ancak FPS 60'ın üzerine çıkmıyor, 1080p çözünürlükte oynuyorum 4K çözünürlükte oynamayı denedim ve GPU kullanımı %100'e çıkıyor, ancak FPS de düşük kalıyor. RT...
  7. Rodlayn

OptiFine FPS Sorunu | Sodium'da Yüksek FPS Alıyorum (1.21.4)

Evet hocam, her iki modda da BSL shader kullanıyorum. 1745425315 Hocam, Sodium biraz bulanık gösteriyor gibi. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  8. Rodlayn

OptiFine FPS Sorunu | Sodium'da Yüksek FPS Alıyorum (1.21.4)

Merhaba herkese, Umarım gününüz güzel geçiyordur. Minecraft'ta oldukça garip bir durum yaşıyorum. OptiFine kullanırken FPS 100'ün üzerine çıkmıyor, ancak Sodium kurduğumda 300-400 FPS civarlarını rahatlıkla görebiliyorum. Ayarlarla baya uğraştım ama bir türlü çözüm bulamadım. Oyunu 1.21.4...
  9. Rodlayn

The Last of Us Part 2 de sistemim tahmini kaç fps verir

Hocam, The Last of Us 2'de kenar yumuşatma biraz pikselli, sizde de aynı mı? 1080p'de. 1744080147 Bir de, The Last of Us 2'de bu sistemle aldığım FPS sizce nasıl, güzel mi yoksa kötü mü?
  10. Rodlayn

Açık alanlarda genellikle 110 ila 120 FPS arasında alıyorum. Çok nadiren 70 FPS'ye düştüğünü gördüm ama bu oldukça istisnai bir durum. Kapalı alanlardaysa performansım 150 ila 160 FPS civarında seyrediyor. DLSS Frame Generation'ı açtığımda ise FPS değerleri 190 ila 220 arasında değişiyor.
  11. Rodlayn

Tahminleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim. Oyunu çıktıktan sonra deneyeceğim. Herkese iyi sosyaller.
  12. Rodlayn

Merhaba değerli forum üyeleri, hepinize iyi günler diliyorum. Umarım gününüz güzel geçiyordur. Başlıkta belirttiğim gibi, sizce bu sistem ile The Last of Us Part II'de tahmini olarak kaç FPS alırım? Detaylı sistem bilgilerim aşağıda: Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4070 Super İşlemci: AMD...
Geri