Rodmoon isimli üyenin son içerikleri

1. R

Shein indirimli ürünler

Shein'den verdigim son siparislerin ucagi kalkmis. Konunun sonuna geldik gibi. Gamesir X5 Lite az once geldi bu arada.
  2. R

Shein indirimli ürünler

10-13 Ocak arasi vermisim. 10 ocak oncesi 3 siparis vermisim 3'ude ortalikta yok.
  3. R

Shein indirimli ürünler

Mailler 14'unde gelmis gonderildi diye tek tek baktim ama ucak varir bilgileri silinmis teslim edildikten sonra. Ucak hangi gun inmis goremiyorum suan. Kalkislari 12-13 ocak olarak gozukuyor.
  4. R

Shein indirimli ürünler

14'unde gonderildi bilgisi gelen 7 siparisim bugun geldi.
  5. R

Shein indirimli ürünler

Ben bunu 13'unde siparis ettim geldi bugun. 10 ocak oncesi siparisler garip bi gecikme yasiyor gibi.
  6. R

Shein indirimli ürünler

Nebulizatör. Su koyup denedim evde xiaomi'nin alt markasina ait olan vardi. Ona kiyasla malzeme kalitesi bi tik dusuk ama cikan buhar yeterli...
  7. R

Shein indirimli ürünler

Kalan siparislerimden 1'i haric hepsi aras'a gecmis. 22'sinde teslim gozukuyorlar.
  8. R

Shein indirimli ürünler

https://tr.shein.com/Elde-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-Ultrasonik-Nebulizat%C3%B6r,-T%C4%B1bbi-S%C4%B1n%C4%B1f-Yeti%C5%9Fkin-ve-%C3%87ocuk-Ev-ve-D%C4%B1%C5%9F-Mekan-Kullan%C4%B1m%C4%B1na-Uygun-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-Nebulizat%C3%B6r-p-83495527.html
  9. R

Shein indirimli ürünler

10-14 Ocak arası vermiş olduğum 6 sipariş az önce geldi. 36TL'ye satılan nebulazatorde geldi. Tıbbi cihaz sayarlar gönderilmez yazılmıştı geçmiş gümrükten. Siparişlerimin 4 tanesi 2li olarak birleştirilmiş olarak geldi Aras'tan.
  10. R

Shein indirimli ürünler

700TL civarında dedi.
  11. R

Shein indirimli ürünler

Ablamın Amazon yurtdışı siparişi 31 Aralık'ta gelmiş gümrük kabulü 14 Ocak'ta olmuş gümrük çıkış 17 Ocak'ta. Bide gümrükten çıkmış ürüne 30€ üstü diye mesaj gelmiş.
  12. R

Shein indirimli ürünler

10 ocakta aldığım bir kargo geldi 8-9 ocaktaki kargolardan ses yok. Kargo içeriği 7li elmas uç seti ile 500 adet cırt kelepçe.
  13. R

Shein indirimli ürünler

https://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lUZklpmy70S_8&localcountry=TR&url_from=GM75815650504
  14. R

Shein indirimli ürünler

Pille çalışıyor piller içinde yok. Direk adaptöre bağlı olarakta çalışıyor olması lazım. Gümrükte kalmasını gerektirecek başka bir durum var mı?
  15. R

Shein indirimli ürünler

Gizli sekmeden hesabı aç kuponlar gelir
Geri