Cevabınız için teşekkürler fakat cihazda thermal throttle olayı şöylemi oluyor yani cihaz test esnasında 98 dereceyi gördüğü anda voltajı kısıp sıcaklığı düşürüyor ama işlemciler voltajı kısıldığında sıcaklığı anında düşen değişen parçalar mıdır? Yani aklıma takılan kısım cihaz 98 dereceyi...
Haklısınız aslında fanlar fulde çalışsaydı ve o şekilde aynı sıcaklıkları verseydi garantiyi düşünebilirdim fakat fanlar tam güçte çalışmadığı için tam da emin olamıyorum aslında ben armorycrate yazılımına güvendim fakat öyle saçma sapan bir program yapmışlar ki asıl turbo modunda fanlari...
Sizde aynı şekil stres testi esnasındamı 98 dereceyi gördünüz ve armorycrate de cihaz turbo modundamıydı bir de test sonrasında cihazda performans düşüklüğü vb sorunlar oluştumu
Merhabalar, 2 gün önce Asus Rog Strix G16 İ713650HX rtx4060 laptobu satın aldım. Performansını görmek amacıyla cinebench r23 testi yaptım armorycrate uzerinde turbo moduna aldim fakat fanlar ful hızında çalışmadı 5300 rpm de çalıştı ve bunu bilmiyordum testte fotoğraftada görüldüğü gibi...