Ryzen 7 5800x3d var elimde
hali hazırda bitfenix cube 360 var elimde
ama pbo yu açtığım an scalar 0x yada 1x olsa bile 80 derecelere bile yer yer zıplıyor malum ben bunu istemiyorum bana piyasadaki en iyi sıvı soğutuculardan öneriniz var mı?
[H3 id=''][/H3]
bütçe sınırı 7k civarı ama çok iyi bişeyse 9k ya da çıkabilirim
f/p bişey aramıyorum
Mikrofonun da biraz iyi olması lazın
bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
(Arctis 7 kullanıyordum eskidi değiştiriyorum)
5700x için hava soğutucu önerisi lazım bütçe 2k civarı biraz aşabilirim bütçeyi çok değil cevaplarınızı bekliyorum.. (çıtır overclock yapıyorum işlemciye kaliteli bir şey de lazım)
bahsettiğim o değil aslında ya, tek bir işletim sistemini iki bilgisayarda aynı anda çalıştırmak gibi düşünün. hani elgato ile bağlıyorlar ya, ha onun gibi işte
dostlar elimde güzel bir kasam var lakin bunu ana oyun odaklı kullanmak istiyorum yanda da eski donanımlarım ile topladığım bir sistem daha oluştu ben bu iki bilgisayarı birleştirmek istiyorum. mesela:eski bilgisayarım ile discord, spotify, opera falan açmak istiyorum mümkün müdür acaba?
küçük örümcekleri öldürme zaten zarasızlar evdeki börtü böceği yiyorlar. Benim öyle bir tane örümcek oda arkadaşım var geçenlerde yanlışlıkla ezdim odadaki böcek sayısı arttı, gittim bahçeden yine bir tane örümcek buldum koydum odaya. ben ona dokunmuyorum o bana dokunmuyor öyle yaşayıp gidiyoruz
örümcekler hassas canlılardır bırak gözünle bakmayı telefon kamerasını ona karşı netlesen bile fark ederler bütün camları aç arabayı sallandır o kendi kendine çıkar. çıktıktan donra camları çek bin arabaya devam et :)
hocam artmıyor işte normalde 4.4 lere kadar çıkması lazımmış hatta 4.7 gören varmış benim anlamadığım benim işlemci neden çıkmıyor? ya uzun lafın kısası bir ayar varmış ama ayarı nasıl yapabileceğimi bilmiyorum o yüzden açtım bu konuyu