Roger isimli üyenin son içerikleri

1. Roger

PCI 5.0 Dönüştürücü Performans Etkiler Mi?

Merhaba arkadaşlar, Ekran kartı olarak 4080 Super bir kart alacaktım ancak PSU larda artık 1212vhpwr portlu oluyor. Bende 850W Corsair RM850x PSU var ancak PCI 5.0 Dönüştürücü kullanmam lazım. Dönüştürücülerde her zaman bir kayıp oluştuğu için performansa bir etkisi olabilir mi acaba yoksa yeni...
  2. Roger

Işık sızması, IPS glowing neredeyse olmayan sorunsuza yakın monitor önerisi

Ghosting için tamir olmaz evet VA panellerin hepsinde nerdeyse var. Benim söz ettiğim ölü pikseller için. Ölü pikseli de her servis garanti vermiyor.
  3. Roger

Işık sızması, IPS glowing neredeyse olmayan sorunsuza yakın monitor önerisi

Dell marka monitör kullanıyorum 31.5 inch ve hiç bir sorun olmadı. Olursa da servis evine gelip inceliyor götürüp yenisini yolluyor.
  4. Roger

CS GO FPS Sorunu

Eğer son güncelleme 17.7.1 ise aynı driverı tekrar indirip kurabilirsin. Ekran kartı modelini de belirtirsen senin için son sürüme bakabilirim.
  5. Roger

CS GO FPS Sorunu

Win 7'ye geçmene gerek yok. Sadece ekran kartı modeline göre driver indir. Önceki sürücüyü programlardan kaldır. Yenisini kur ve öyle dene.
  6. Roger

CS GO FPS Sorunu

Çok saçma gelecek ama ekran kartı driver sorunu da olabilir bu durum. Bir zamanlar benim driver nedeniyle oyunda sağ sol yaptıkça fps düşüyordu :) O yüzden driver kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin.
  7. Roger

CS GO FPS Sorunu

Vsync ayarları vs. gibi ayarları kontrol ettiniz mi? Vsync bazen fps i optimum tutmak için sabitliyor.
  8. Roger

Yurtiçi Kargo Transfer Sürecinde

Bence ne zaman gelirse gelsin yeter ki sağlam gelsin. Ancak bazen sistemde öyle yazsa da ertesi gün geldiği olmuştu bende.
  9. Roger

Öneri Hangi 32GB Rami Almalıyım Corsair

Hocam Mhz frekansının farkı fps olarak çok fark etmiyor. Youtube testlerini izlersen ne demek istediğimi görebilirsin.
  10. Roger

Öneri Hangi 32GB Rami Almalıyım Corsair

Corsair VENGEANCE RGB PRO SL 32 GB (2x16 GB) DDR4 3200MHz C16 Bellek Kiti, Siyah derim. CL değeri ne kadar küçükse ram o kadar iyi. Youtube'da bununla alakalı testler de mevcut.
  11. Roger

Al-Sat için öneriler

Benim aklımda hep hazır kasaları alıp parçalarını ayrı ayrı satmak vardı bir zamanlar. Bu tarz al-sat yapabilirsin.
  12. Roger

Bu 2 mouse arasindan hangisi

Kalite olarak Gamepower markası sanki daha iyi gibi geliyor bana.
  13. Roger

Yardım Windows 10 kurulu ssd yi başka pc'ye takmak

Hayır sorun olmaz. Ben de anakart değiştirmiştim sadece key kayboldu. Windows Update senin donanımlarına göre driverları otomatik alıyor zaten. Ancak ekran kartı için driver uygulamaları gerekiyor. Örneğin Geforce Experience ya da Radeon Software.
  14. Roger

Yardım Windows 10 kurulu ssd yi başka pc'ye takmak

Anakart değişiyorsa Windows key gidebilir. Eğer Windows KEY OEM olarak anakarta tanımlıysa. Onun dışında hiç bir sorun olmaz. Bir de yeni kasadaki donanımların driverlarını kurmalısın.
  15. Roger

1080p Ultra ayarlar için en iyi ekran kartı

Merhabalar, ekran kartını değiştirmeden önce psu gücünün alacağın ekran kartına yetebileceğinden emin olman gerekiyor. Eğer yeni ekran kartın 650W gibi psu istiyorsa onu da değiştirmelisin.
Geri