rogerio isimli üyenin son içerikleri

1. rogerio

1000TL - 2500 TL KULAKLIK ÖNERİSİ

daha almadım yakın zamanda almayı düşünüyorum en iyisi razer barracuda X sanırım
  2. rogerio

Öneri 750 tl civarı kulaklık önerisi

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-xpg-precog-s-kulakustu-kablolu-gaming-fiyati,131843311.html
  3. rogerio

Öneri Hyper X cloud core wireless vs Razer Barracuda X

Barracuda X çok kullanışlı fakat hyper X oyunlarda daha iyi gibi duruyor. Kulaklık takılı iken dışarıya ses gidiyor mu veya dışardaki sesi engelliyor mu ? mikrofonu nasıl kaliteli mi ?
  4. rogerio

Sorun yaşayacağımı dusunmuyorum büyük ihtimal HyperX alacağım. G435 HyperX yerine tercih edilir mi ?
  5. rogerio

Daha önce konu açtım fakat geri dönüş alamadim. Biraz araştırma sonucu bu 2 kulaklığı buldum hangisi daha iyidir. Veya bu fiyata daha iyisi varmı önerileri bekliyorum
  6. rogerio

Aoc 27" C27G2ZE Bu fiyata alınır mı ?

Lenovo g24-20 kullaniyordum 2 ay sonunda acilmamaya başladı monitör garantiye verdim garanti ise para iadesi yaptı o para ile omen 25i almayı düşünüyorum öneririmde
  7. rogerio

Hala cloud 2 alınır mı?

Memnunmuydun?
  8. rogerio

Hala cloud 2 alınır mı?

Cloud core wireless alınabilir?
  9. rogerio

1000TL - 2500 TL KULAKLIK ÖNERİSİ

1000-2500 TL arası kulaklık alacağım piyasada çok kulaklık var hangisini alacağımı bilemedim. Biraz baktım ve bir kaç kulaklık buldum. Farklı önerilerinize açığım • Razer Blackshark V2 • Steelseries Arctic nova 3 • G435 • Asus Rog strix core • HyperX cloud core wireless
Geri