roguescofield isimli üyenin son içerikleri

1. roguescofield

Days Gone 108TL steam key

stok bitmiş tam beni buluyo buda yaw
  2. roguescofield

3. roguescofield

sitede aktif mi ollacak otomatikmen
  4. roguescofield

kod yok hocam nasıl iş 1698778330 beklemem mi gerekiyor
  5. roguescofield

Hocam numara gir diyor giremiyorum sebebi nedir?
  6. roguescofield

hocam güvenilir diyorsanız bende alıcam şimdi
  7. roguescofield

Yardım Days Gone steam kod olarak mı teslim edilecek?

hocam arkadaş geçen aldı dolandırıldım dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama güvenmeli miyiz bu siteye siz alışveriş yaptınız mı?
  8. roguescofield

hocam bu siteden arkadaş aldı bana dolandırdılar dedi siz sorunsuz aldınız mı bizde alalım mı?
  9. roguescofield

Birisi bana "seni steame şikayet ettim diyor" (durduk yere)

tamamdır hocam son olarak sadece bir şey sormak istiyorum. Size aynısını yapan şahıs benim attığım fotoğrafı mı attı sizede?
  10. roguescofield

tamamdır hocam engelledim geçtim. Diyelim öyle bir şey oldu açtırabilir miyim hesabı
  11. roguescofield

+ olarak "i'm so sorry but please help me add steam support "chriskadar.support" on discord and explain to him that the report i made to your account was just a mistake so your account wont get any penalty or get banned" böyle bir şey dedi burda yazan şey ne anlama geliyor tam çözemedim ben...
  12. roguescofield

hocam beni birde ikileme düşürüyor rahatsız etme falan diyorum adam bana hesabın silinirse benden bilme falan diyor ikileme düşürüyor
  13. roguescofield

Merhaba arkadaşlar bana birisi bianda geldi ve bu hesap sizin mi gibi bir şey dedi ve bu hesabı illegal alımdan dolayı yanlışlıkla şikayet ettim dedi, ne yapmalıyım yalan mı söylüyor? dediği şeyleri aşağıya bırakıyorum. çok üzgünüm ama lütfen steam destek "chriskadar.support "u discord'a...
  14. roguescofield

Ryzen 5 5600 stok fan 95 derece çıkıyor sıvı soğutma alsam düşer mi

Arkadaşlar benim işlemcim stok fan ile yükte 95 derecelere çıkıyor sıvı soğutma alsam düşer mi ne kadar düşer? Şuan ki durumda bilgisayar sürekli kapanıyor ve bu iyice canımı sıkmaya başladı.
Geri