roin isimli üyenin son içerikleri

1. R

AMD RYZEN 7 9800X3D İşlemci 240mm Soğutucu ile Soğutulabilir Mi?

teşekkür ederim cansın ben ön tarafa 360mmlik bir sistem bakayım, sizn gönderdiğiniz çok iyi ama biraz fiyatı yüksek açıkçası soğutucularıda araştıramadım belkide normal fiyat budur başlangıçta 240 ile devam etsem belli bir süre sonra 360'a geçsem bir problem olur mu sizce
  2. R

evet hocam sanırım önüne takmak zorunda kalıcam, ön tarafta şuan 3 tane fan var içeriye hava çekmek için sanırım bu değişikliği yaparsam çok büyük bir sorun olur mu sence? ek olarak bende o şekilde düşünüyorum 9800 bekliyeyim eğer fiyat farkı çok olursa düşünmeden 7800x3d alıp geçerim günün...
  3. R

hocam 7800x3d daha iyi olur derseniz onuda deneyebilirim 360 için kasamda yeterli yer varmı bilmiyorum ona bi bakmam gerekiyor.
  4. R

Selamlar Arkadaşlar Hayırlı akşamlar herkese, işlemcimi yükseltmek istiyorum fakat bir kaç video ve başlık gördükten sonra bu işlemciyi var olan setup'um soğutup soğutamayacağına karar veremedim. Kullanım şeklim genelde oyun oynamak üzerine 2 günde 1 kere 10-15dakikalık video renderları...
Geri